Petskis

Grattis

Publicerad 2011-11-21 21:16:23 i Allmänt,

...David Beckham som inatt äntligen fick fira en mästerskapsseger i MLS med sitt Galaxy! Bra gjort! OS laget och en seger där samt avslutande av karriären i Man Utd så kan han lägga skorna på hyllan sen...

Skidresans outfit

Publicerad 2011-11-07 23:13:58 i Allmänt,

När man nu har resan bokad så gäller det att börja fundera på detaljer och vad kan väl då vara viktigare än de kläder man ska ha på sig i backarna i trendiga Åre.



Min nuvarande skidoutfit börjar bli till åren (köpt 24.11.2007) och fast jag fortfarande tycker den är rätt snygg så finns det en stor risk att det blir en ny till denna vinter. Jag får numera inte fast byxorna och jackan är även den rätt tajt plus att jackans dragkjed är lite sönder. Så jag anser att jag är berättigad till att handla en ny. Den stora frågan är bara vilken man ska satsa på. Som vanligt så är det priset som styr. Om man vore stenrik så skulle man lätt inhandla två stycken outfits bara för att man kan. Dessa skulle då vara Peak Performance Heli jacket & pants samt Salomons Conspiracy One Piece M. De helt klart snyggaste skidkläderna på marknaden för tillfället!

                      
Skidjackan går löst på 650 € och byxorna lossnar för 600 €. Den alldeles underbart sköna känslan av en halare får man betala 600 € för.


  
Några hundralappar neråt hittar man bland annat Salomons Supernova jacket som kostar 250 €.


     
Passande byxor kunde vara Salomons Chillout II BIB Pant för 200 €.


  
Även Haglöfs har fina kläder som t.ex. denna Electron Jacket för 350 € och Couloir byxa för 400 €.


  
Prisvärda märket Everest säljs på Stadium och har en helt okej kollektion denna vinter. Everest First Jacket för 239 € är helt snygg.


     
Everest Alpine Jacket för 159 € kan också vara ett alternativ om man hittar ett par schyssta byxor till dem.


                         
Tyvärr är Everests byxor inte så väldigt snygga. Everest First pant för 199 € är helt okej och om man nöjer sig med svarta eller mörkblåa byxor så kan Everest Alpine pant för 99,90 € vara ett alternativ.



Som ni ser så kostar det att vara stilig i backen och jag befarar att jag inte kommer att ha råd att köpa de jag verkligen vill ha. I värsta fall så blir det endast ett par nya byxor och ingen ny jacka. Det viktigaste är ju faktiskt att man har något att ta på sig överhuvudtaget.

7

Publicerad 2011-11-03 22:08:08 i Allmänt,

Igår styrde jag bilen mot Helsingfors och Korjaamo för att se mina favoritrockers i Sahara Hotnights. Det var sjunde gången jag såg dem live och med mig hade jag min gode och förstående vän "O to da E". Man kan knappt förstå hur kul vi grabbar hade det men för att lite fatta hur stort det var för båda två så finns det en video på YLE arenan som man kan se ännu i sju dagar. Skynda Skynda!!

http://arenan.yle.fi/video/1320304915291



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela