Petskis

Travelling

Publicerad 2012-03-29 17:42:16 i Allmänt,

Det har helt gått mig förbi att Roxette nyligen släppt en skiva som innehåller nya låtar samt några gamla, inspelade under pågående turnén i studios, hotellrum och konserter. Alltså precis som albumet Tourism från 1992. Vädigt trevligt tycker säkert många, mig inkluderat. Och visst är det ändå konstigt att efter alla 17 skivor man släppt under åren så har denna duo inte producerat en enda dålig låt. Inte en låt är så dålig att den inte går att lyssna på hur många gånger som helst. Vilket annat band/artist klarar den bedriften?

Här är några snuttar från skivan Travelling som alltså släpptes för en vecka sen ungefär:

999

Publicerad 2012-03-28 17:51:05 i Allmänt,


kent - 999

Nya singeln från lommande skivan är galet bra! Första versen är magisk, kent när de är som bäst! Räkna med en recension av skivan några dagar efter att den släpps den 25:e april.

Grönt är skönt

Publicerad 2012-03-27 20:02:28 i Allmänt,



Under resan till Åre i vintras så var jag inne på Stadium och provade en rock från deras sortiment. Det är den gröna saken som jag har i höger hand och som hänger på väggen bakom mig. Blev väldigt förtjust i den och var fem före ett köp men ångrade mig sen i sista stund. Ända sen dess så har jag suktat efter en vårrock i softshell material...




..tills nu. Vårrock i schysst grön färg - CHECK!

Kl. 12:32:30

Publicerad 2012-03-26 17:36:43 i Allmänt,


...startade jag min orienteringssäsong igår. 16 min och 6 sek senare var säsongsdebuten avklarad.

Klubbmästerskap i sprint, 1,6 km stod på programmet och jag blev 4:e sist bland herrarna rent tidsmässigt. Det positiva är ändå att jag i år gjorde samma sträcka 3 min snabbare än förra året. Annan bana i år förstås och kanske något lättare men ändå.. Man får väl vara lite positiv tycker jag om man inte har sprungit ute på ett halvår eller nåt sånt.

Jag är inte rädd för mörkret

Publicerad 2012-03-16 19:56:52 i Allmänt,


Grattis till Jocke Berg från Kent som fyller 42 år idag!

Och när vi ändå pratar om Kent så kan jag meddela att ett nytt album släpps nu på våren och en sommarturne är inprickad. Med andra ord, det kommer bli en fantastisk sommar i år!

Is eller isfritt?

Publicerad 2012-03-14 17:51:03 i Allmänt,



Tjenare tjenare! Länge sen sist.. Jag kör på som vanligt och låtsas att det inte är tre veckor sen jag skrev sist..


Våren är på gång! Och dess säkraste vårtecken är suget efter att få börja fiska igen. Men jag är lite kluven vad gäller isläget. Jag vill väldigt gärna att isarna ska försvinna nu men jag vill också gärna hinna ut på ett isfiskepass innan det är för sent. För att vara så pass intresserad av fiske och ha det som ett väldigt stort intresse så är det en skam att jag i mitt liv har ett ynka isfiskepass på repertoaren. ETT ENDA PASS. Skandal! Man borde ha minst fem per vinter om isarna är hållbara vilket de har varit de senaste tre vintrarna åtminstone. Så nu sitter jag för det mesta och suckar över detta läge. Får nog försöka styra upp ett fiskepass ännu före isarna går. Eller så får man styra bilen mot Hangö och försöka hitta nåt fiske från land där. Där nere är det isfritt på många platser längs kusten har jag hört. En havsöring under mars från land, det vore fint det..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela