Petskis

Alcatraz

Publicerad 2012-04-15 12:39:07 i Allmänt,

Började se på nya serien Alcatraz förra veckans söndag och fem dagar senare hade jag sett alla tretton avsnitten av säsong 1. För mycket fritid kanske... Har man möjlighet att se flera avsnitt per dag så varför inte göra det..

Kort sagt så handlar Alcatraz om fångarna som sades ha flyttats från Alcatraz 1963 men som egentligen försvann spårlöst och nu kommer tillbaka till nutid för av någon mystisk anledning. Samma kille som har gjort Lost har också gjort denna så oförklarliga händelser och flashbacks är temat även här. Att försöka toppa Lost går inte för det är den bästa serien som nånsin visats på TV men det är ett trevligt försök man ger sig på. En serie som man gott kan tänkas se en söndagkväll. Å så är ju Jorge Garcia som spelade Hurley i Lost med även här så bara därför höjs betyget ett snäpp.

Paso doble

Publicerad 2012-04-15 12:17:32 i Allmänt,


Blivande Let's Dance vinnaren Anton Hysén visar upp sina dansskunskaper i den fantastiska paso doblen. Man kan inte annat än gilla denna dansdisciplin.

Kent + Laleh

Publicerad 2012-04-09 14:49:51 i Allmänt,



Som jag tidigare nämnt så kommer Kent att besöka Finland kommande sommar och de kommer göra det i sällskap av en annan svensk artist som verkligen är på tapeten för tillfället. Underbara Laleh kommer värma upp för Kent under festivalen Garden Party i Helsingfors den 27.6. Inte alls någon dålig kombination enligt mig som garanterat kommer vara i publiken denna kväll. Ses vi där?

Win-Win

Publicerad 2012-04-09 14:35:43 i Allmänt,



Kolla in vad denna snubbe har tatuerat in på sin arm! En tatuering av Åreskutan! Vad fick han för besväret? Jo ett säsongsliftkort till Åre. Kanske man skulle besöka tatueraren. Jag kan tänka mig en tatuering av några alporter i Italien, Manchester Uniteds hemmaarena, en Aston Martin DB9....


Artikel från Expressen:

Dick Dahlberg tatuerade nyligen Åreskutan i storformat på sin högerarm. Hans passion för Åre belönas nu med ett säsongsliftkort från SkiStar.

Dick Dahlberg, 43, från Stockholm började åka skidor i Åre redan i 2-årsåldern och det var enligt honom själv kärlek vid första ögonkastet.
- Åre ligger mig otroligt varmt om hjärtat och jag har gjort den här tatueringen av kärlek till byn och Åreskutan, säger Dick Dahlberg.
Skistar var inte sena att uppmärksamma Dicks tatuering – och ger honom ett skipass för nästa säsong.
- Åre har ovanligt hängivna fans och det är något som betyder mycket för oss som skidort. Vi vill visa vår stora uppskattning mot Dick för hans stora passion för Åre, säger Niclas Sjögren Berg destinationschef SkiStar Åre.
Tatueringen föreställer Åreskutan. Förlagan till tatueringen är framtagen av Magasin Åre och tatueringen är gjord av Niklas Modin NM Tatoo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela