Petskis

Karpathos

Publicerad 2010-08-20 18:31:23 i Allmänt,

Hejsan, detta ar en rapport fran resmannen och nej jag har inte brant mig annu. Befinner mig pa Karpathos, eller Karppatoss som det tydligen ska uttalas. Lite som om en finne skulle uttala det. Har ar valdigt varmt pa dagarna, runt 35 grader skulle jag tro. Vattnet ar ocksa varmt, till och med for en landkrabba som mig. Hittills har vi inte gjort sa mycket anstrangande saker, mest varit pa stranden samt bekantat oss med staden Pigadia som vi bor i. Vart hotell ar ingen vidare fin och hygienisk historia men det duger at oss. Imorgon ska vi aka pa en tur till en gammal grekisk by i bergen som fick el och vatten ar 1979. Pa tisdag och onsdag ska vi hyra bil och ta oss runt pa egen hand till de olika stranderna och sma byarna har pa Karpathos. For tillfallet sitter vi pa ett internet cafe och ska sa smaningom ga till nagon restaurang for att ata middag. Hittills har maten varit riktigt bra sa jag hoppas det fortsatter sa. Kan handa att jag skriver en gang till fore vi aker hem men jag lovar inget. Adio...

I Stockholm igen

Publicerad 2010-08-18 09:01:30 i Allmänt,

Så sitter jag här i Johanneshov, Stockholm igen. Denna gång är detta inte slutmålet på resan utan nu är detta bara en mellanstation. Tidigt imorgon åker jag och Rebecca vidare till ön Karpathos i Grekland. Behöver jag säga att det känns bra med en veckas semester att se fram emot. Läste lite väderrapporter häromdagen. Det enda de lovar är 32 grader och sol konstant i ett par veckor framåt. När man dessutom läser att hösten är påväg in över Norden så blir man lite extra glad över denna solsemester. Jag hoppas kunna blogga lite från resmålet men jag lovar inget. Så nästa gång ni hör av mig kanske inte å, ä och ö finns med. Ha en fortsatt trevlig vecka!

Premier League 10/11

Publicerad 2010-08-14 15:21:34 i Allmänt,

Idag startar engelska Premier League med matchen Tottenham - Man City. 30 minuter in i matchen så förstår man varför denna liga är bäst i världen. Vilket tempo! Vilken intensitet! Här kommer mina tippningar kring årets säsong som jag tror blir riktigt intressant och kul att se på. Kom ihåg var ni läste det först!

Blivande mästare: Manchester United

Blivande bottenlag: Blackpool, Wolverhampton och Fulham

Skyttekung: Wayne Rooney

Säsongens överraskningslag: West Ham och Stoke

Säsongens flopplag: Fulham och Man City

Säsongens genombrott: Jack Wilshere, Jack Collison, Jordan Henderson, Andy Carroll och Ryan Shawcross

Säsongens sämsta värvningar: David Silva, Mario Balotelli och Sol Campbell

Va de nån som fråga efter Sverigefotona?

Publicerad 2010-08-14 15:00:27 i Allmänt,


På ditvägen flög vi faktiskt över Ekenäs och Pojoviken som man ser rätt dåligt på denna bild.


I Stockholm åkte vi bland annat med en sån här sightseeing båt.


Vi besökte Vaxholm i Stockholms skärgård.


Där fanns den omtalade restaurangen med den dåliga personalen.


Jag spanade in alla fina båtar som stod parkerade i hamnen.


Och även de som inte stod parkerade i hamnen.


Till och med Viking Cinderella fick jag på bild.


Såg även mitt blivande hus i skärgården.


Ett lite större hus där det tydligen inte bor någon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela