Petskis

Så Mycket Bättre

Publicerad 2011-10-29 16:28:03 i Allmänt,



Ett av förra årets absolut bästa TV-program är tillbaka för säsong två idag. Så Mycket Bättre kan till och med vara det bästa program som TV4 nånsin gjort. Om säsong två blir ens hälften så bra som den första så är jag nöjd men man vet ju att det är svårt att upprepa såna TV succéer. I år är bland annat Thomas Ledin, E-Type och Eva Dahlgren med. Jag kommer åtminståne titta. Kommer du göra samma sak?

Inför Åre 2012

Publicerad 2011-10-28 22:54:03 i Allmänt,



Skoja bara igår...

DE SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT ÅKA TILLBAKA TILL SKANDINAVIENS BÄSTA SKIDORT!!!

Nu när det är bokat så börjar det långsamma väntandet och då måste man också fundera på allt som ska fixas före resan. Man borde bland annat köpa nya skidkläder och lite andra nya prylar att ha med sig på berget. Jobbigt. Inte. Detta kommer bli de bästa 98 dagarna nånsin som det är kvar nu så nu kör vi!

Bokat

Publicerad 2011-10-27 21:21:51 i Allmänt,


Har idag bokat nästa års vintersemester. Det blir ett kärt återseende under vecka 6 då Årefjällen ska besökas för andra gången i livet. Kommer bli supernice!

Dagens fråga: Varför är jag inte mera uppspelt över detta?

Kvalmatchernas EIF stjärnor

Publicerad 2011-10-18 21:51:34 i Allmänt,

MaPS 0 - 4 EIF

Det kunde verkligen inte ha gått mycket bättre för EIF i denna match. Fyra bortamål och psykiskt viktig straffräddning i slutet av matchen gjorde resan hem från Masku väldigt behaglig. Sällan har man på den nivån också sett ett liknande stöd från bortafansen som hade rest i flera busslaster för att heja på de gröna.


* * *   Timo Brotkin

Ett litet "vad var det jag sa" är väl på sin plats här efter att undertecknad såg tecken på denna uppvisning redan för flera veckor sen. 2 + 1 talar sitt tydliga språk och i en så här viktig match dessutom.


* *   Robin Sid

Överraskande bra under slutet av säsongen av unge Robin vars kurva pekar upp, upp, upp. Snurrade upp alla på sin kant och var helt orädd trots de mera storväxta och erfarna motståndarna.


*   Kyle Hoffer

Stabil insats i backlinjen med flera brytningar och vunna huvudddueller. Lugn i spelet och ger sällan en felpassning.




EIF 0 - 1 MaPS

Efter första matchens utklassning så var det i princip bara att spela av matchen för hemmalaget. Det kändes som en fin uppgörelse från förra årets besvikelse när slutsignalen gick. Nästa år vill jag se ett EIF som klarar division 2 utan att behöva kämpa för att hållas kvar. Jag vill till och med hoppas på att man kämpar om en topp fem placering. Men nu ska vi njuta av detta och fira lagom. Men vem vann egentligen min poängliga?


* * *   Kyle Hoffer

Vann i princip alla höjdbollar och spelade väldigt stabilt. Det var detta som Kyle värvades att göra och jag är mycket nöjd med slutresultatet. Vågar man hoppas på en fortsättning nästa år i EIF? Hur som helst så är dessa värvningar från det stora landet i väst ett väldigt lyckat koncept.


* *   Simon Eklund

Skötte sin högerbacksplats på ett fint sätt. Har inte fått så mycket speltid i år som han säkert hade velat men visade i denna sista match att han är att räkna med.


*   Simon Sid

Hur kvicka fötter har denna man? Kvickare än motståndarna för det mesta kan man säga. Kort på kort delades ut för att få stopp på honom.

Uppdatera mera

Publicerad 2011-10-13 21:52:51 i Allmänt,

Lite dålig aktivitet här tycker jag och många andra. Vad skall man göra åt det?

Det har gått så långt att jag numera går in på bloggen och blir arg över att ägaren inte har uppdaterat före jag sen inser att det är jag som är bloggens ägare...

Imorgon ska jag skriva lite, jag lovar. Idag är jag bara för trött....zzzz

Förra matchens EIF stjärnor

Publicerad 2011-10-01 09:37:33 i Allmänt,

Sista hemmamatchen i seriespelet före kvalspelet bjöd på 4 EIf mål och så här ser mina poäng ut.


* * *   Timo Brotkin

Väldigt spelsugen och på gång under hela matchen. Bådar gott inför kvalet.


* *   Steven Perry

Tre mål och bud på flera. Borde väl sätta fler baljor med tanke på alla chanser men ett hat trick är alltid ett hat trick.


*   Calle Forström

Ännu ett vackert frisparksmål i Beckham klass. Kanske skulle byta tröjnummer från 37 till 7...? Snälla!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela