Petskis

Saft

Publicerad 2013-04-24 19:47:00 i Allmänt,

Detta är den bästa äppeljuicen på marknaden om man frågar mig och jag tycker ni ska prova på den om ni inte redan gjort det.
 
Det var bara det jag ville säga denna gång.
 
Rainbow tuorepuristettu luomu omenatäysmehu on valmistettu tuoreista omenoista, jotka puristetaan vuorokauden sisällä poimimisesta. Tuorepuristetusta mehusta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään. Säilyvyyden parantamiseksi mehu pastöroidaan varovasti. Tuorepuristettu omenamehu on sameaa ja siinä on raikas ja hapokas omenan maku.
 

Premiär

Publicerad 2013-04-21 18:45:00 i Allmänt,

Och inte vilken premiär som helst, utan havsöringspremiär. Fantastiskt väder idag och helt omöjligt att inte börja säsongen så det blev en tripp till Hangö och för att se vad deras kustfiske går för. Mycket potentiellt fina fiskevatten måste sägas.
 
Det blev ingen fångad fisk denna gång men det gör inte så mycket. Pratade lite med en annan fiskebroder som berättade att det hade tagits fisk på samma plats igår men han hade inte hört om nån fångst idag.
 
Skönt att vara igång är det och nu väntar så småningom sjösättning av båten, kanske redan om en vecka, vi får se med isläget men det ser lovande ut.
 
De fyra vindarnas hus
 
Årets första kast
 
Mycket klart vatten utanför Hangö
 
En nöjd fiskare
 
Den lilla sjöjungfrun?
 

Jaha, ni är tydligen kvar ännu

Publicerad 2013-04-06 14:00:00 i Allmänt,

Enligt statistiken så har jag fortfarande runt 15 unika läsare per dag vilket förstås är väldigt förvånande. Vissa tror säkert att jag blev under nån lavin i Italien men se här är jag igen. Angående Italien så kommer det en liten sammanfattning av den resan nån gång under helgen har jag tänkt. Fan ta dig tänker ni, vi vill ha Italienbilderna nu! Men här är det jag som bestämmer.
 
Det har varit väldigt mycket jobb sen jag kom hem och vi har en hel del intressanta projekt på gång som tar tid så det har liksom varit mycket fokus på det, vilket passar mig bra för jobbmotivationen har verkligen varit på topp efter resan. Att ha två resor per år som man ser fram emot gör underverk med motivationen har jag märkt. Man är som en ny människa när man kommer hem. Alla som har möjlighet borde göra det, resa mera. Att dessutom få sommarsemesterlistan kastad i ansiktet när man kommer tillbaka från vintersemestern, gör det ännu trevligare att vara tillbaka.
 
Våren har även försökt ta sig fram utan att bryta igenom helt och hållet. Soligt och lite varmare har det varit men nätterna är ännu kalla. Det betyder ingen islossning och ingen sjösättning av båt vilket då leder in mig på fiskesnacket. Fast det tar jag nog upp i ett eget inlägg. Det är förolämpande att inkludera fiske i ett skitinlägg som detta. Nu får tidsoptimisten istället skynda sig till Karis på kalas och sen till Österby på nästa firande.
 
Jag lämnar er för denna gång med en passande låt:
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela