Petskis

Pre skiing

Publicerad 2012-01-31 20:34:01 i Allmänt,

På söndagen besökte jag MeriTeijo för att få in lite åkning i benen före den stora resan samt för att se vad Salomon hade för skidnyheter. Efter den dagen kan jag konstatera följande:

- Det var en väldigt bra idé att åka lite skidor före resan! Första åken kändes bara jobbiga och det var på skakiga ben man ens tog sig ner.

- Salomons utbud av testskidor var ganska fattigt. Förra årets testdag bjöd på betydligt fler skidor att välja bland. Detta år handlade testet mest om nya, revolutionerande skidan BBR. Mer om denna BBR lite senare...

- Efter testet var det meningen att jag skulle vara betydligt klokare angående mitt kommande skidval i Åre men jag blev bara mer fundersam. Det är alltså FYRA dagar kvar till resan och jag vet ännu inte vilka skidor jag ska önska att få hyra. KA-TA-STROF!


Lite bilder från söndagen:


Jag inspekterar utbudet av testskidor.


De där tack!


Jag och två tredjedelar av mitt skidsällskap.

Artister under resan

Publicerad 2012-01-28 21:18:17 i Allmänt,

Tänkte att jag kunde lägga upp artistutbudet som det bjuds på under resan till Åre. Speciellt mycket ser jag fram emot Ressu Redford på Viking Isabella. E-Type kan väl också vara helt okej.

Viking Isabella

4.2.2012 Pokerristeily DJ
Juanma Draven
Janiina Lehtonen
Must
Ressu Redford & Jussi Rainio /...
Disco
Pub
Fun Club
Fun Club
Fun Club
DJ
Trubaduuri
Tanssiorkesteri
Artisti
Artisti

After Ski program

Bygget
Torsdag - lördag
Marmeladorkestern

Dippan
Tisdag - lördag
Program ej klart

Fjällgården
Alla dagar i veckan
Ständut Black 6-11.2
Robin 12.2

Hyddan
Alla dagar i veckan
DJ:s och ibland livemusik


Liveartister kvällstid

Bygget
E-Type 11.2

Country Club
Smalare än Thord 9-11.2


Viking Amorella

12.2.2012   A Tribute to Celine Dion
Daniel Pete
Tony and the Blisters
Dream Attack
Alfa
Gay Lundin
Pelle Positiivi
Fun Club
Pub
Fun Club
Fun Club
Fun Club
Fun Club
Fun Club
Show
Pianisti
Yökerho-ork.
Artisti
Tanssiorkesteri
Lastenohjelma
Lastenohjelma

Packningslista Åre 2012

Publicerad 2012-01-23 18:55:55 i Allmänt,

Uppdaterad 28.1.2012


Stor väska
2 st
Ryggväska 1 st
Toalettväska 1 st

Stor handduk 1 st
Liten handduk 1 st

Sängkläder

Skidrock 2 st
Skidbyxor 2 st
Mössa 3 st
Handskar 4 par
Fleece 2 st
Polotröja 1 st
Underställ 2 par
Långkalsonger 3 par
Tjocka vantar 1 par
Tunna vantar 1 par
Balaclava 1 st
Skidsocka 4-5 par
Goggles 1 par
Skidhjälm 1 st 
Jeans 2 par
Bälte 2 st
Mjukisbyxor 1 par
Tröja 3 st
T-shirt 7-10 st
Skjorta 3 st
Halsduk 1 st
Scarf 3 st
Boxers 8 par
Vita strumpor 7 par
Svarta strumpor 8 par
Kängor 2 par
Simbyxor 1 par

Plånbok
Liftkort
Telefoner + laddare
Kamera + laddare
Padda + laddare
Högtalare + laddare
Termos
3 st böcker
Lite tidningar
Spelkort
Batterier
Pannlampa
CD-skivor
Papper + penna
Limepeppar


Kan komma att uppdatera denna lista ett par gånger ännu före resan.

Som ni ser så har jag mognat betydligt sen det senast begav sig.

Laggen

Publicerad 2012-01-17 19:23:49 i Allmänt,


Med 18 dagar kvar till Åre så börjar det vara dags att boka skidor. Problemet är bara att veta vad man ska boka när man inte har en aning om vad de har för märken eller modeller på sina hyrskidor. Man vill ju inte få ett par som man inte vill åka på heller. Tror det vore bäst om jag skickade ett lite för långt mail till Skistar och berättar lite om vad jag är ute efter så kanske det löser sig på ett bra sätt. Japp, så får det bli. Som kund så har man rätt att vara jobbig ibland har jag lärt mig i min bransch.

Melo

Publicerad 2012-01-15 23:57:50 i Allmänt,

På tal om NBA så har det helt gått obemärkt förbi att min faviritspelare i NBA har bytt lag för ett år sen ungefär. Carmelo Anthony som tidigare var i Denver Nuggets spelar numera i New York Knicks. Dessutom har han bytt tröjnummer från nummer 15 till nummer 7. Vad är väl bättre än det? Nu känner jag ju att jag måste köpa mig en spelskjorta när han har mitt favoritnummer på ryggen. Jepp, senast till hösten ska det inhandlas någon av dessa.

 

Hemliga resan

Publicerad 2012-01-09 00:21:51 i Allmänt,


...visade sig bli riktigt lyckad och trevlig. Kasnäs skärgårdsbad var vackert fast det var vintertid så jag kan tänka mig att det är otroligt fint på sommaren. Tänk att man aldrig varit där fast det är så pass nära ens hemstad.


Det bästa med resan var absolut middagen och varmrätten som bestod av nöt inrefilé med rödvinssås och gräddpotatis. Utan att överdriva, den bästa kötträtt jag nånsin ätit! Och jag är inte den som gillar kötträtter så väldigt mycket kan jag säga. Jag kände bara att jag ville gå in till köket och ta med mig kocken hem.


Förrätten såg inte bara bra ut, den smakade fantastiskt gott den med!

Tack till alla som var med och ett stort tack till de som ordnade hela resan! Det kommer garanterat bli ett nytt besök för egen del under kommande sommar!

P & R

Publicerad 2012-01-06 23:10:30 i Allmänt,


Idag firar jag och R vår treårsdag. Eller firar och firar. Jag ligger på soffan och är panikslut efter en plågsam träning och gör allt för att hållas vaken. Nästa helg blir det riktiga firandet med mat på finrestaurangen i stan. Lite smygfirande blev det ändå igår när jag bjöds på en underbar trerätters. Under dessa tre år har jag blivit uppassad som få och tagits väl hand om men ibland undrar jag hur nån orkar bo och leva med mig när jag själv blir slut på mina egna idéer och principer och då är det tur att bo med nån som R. Så grattis på dig gumman, du drog en riktigt vinstlott! Hoppas du orkar med mig ett tag till!

 

Bra spel

Publicerad 2012-01-03 18:00:05 i Allmänt,


För tillfället spelar jag mest detta spel. Jag måste säga att det är ett av de bästa sportspel som jag nånsin provat på. Det är väldigt uttänkt och bra på alla sätt. Känslan under matcherna, kontrollen, alla spellägen och grafiken är top notch. Spelade även förra års spel, NBA 2K11 och även det var superbra. Om du gillar basket och sportspel så ska du definitivt pröva på detta. Du kommer inte bli besviken.

 

Packa väskan med vadå?

Publicerad 2012-01-03 17:53:00 i Allmänt,


Inkommande helg är det program med jobbet på agendan. Vi är bjudna på en resa men vi vet inte vart, alltså en hemlig resa. Som den kontrollfreak jag är så har jag enorma problem med detta. Jag blir otroligt stressad av att inte veta vart jag ska och vad jag ska göra där. Har vetat om denna utflykt i ett par veckor nu och måste ändå säga att det ska bli intressant att se vad som kommer hända. Allt jag vet är att det blir en natt borta och att det inte är fråga om en kryssning. Ska nog ännu försöka muta chefen för att få reda på allt som behövs före helgen. Japp, så får det bli. Så här kan man ju inte ha det.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela