Petskis

Star Wars + Disney = ?

Publicerad 2012-10-31 17:27:00 i Allmänt,

 
Jaha, så har George Lucas sålt rättigheterna tll Star Wars åt Disney. Vad det kommer att innebära när en ny Star Wars film får premiär 2015 återstår att se. På nätet skojas det friskt med såna här bilder men man får också komma ihåg att Disney inte bara gör tecknade filmer för barn utan också såna som Pirates Of The Caribbean filmerna för att ta ett exempel. Så helt åt skogen kan det inte gå ska vi tro.
 

Superfånigt

Publicerad 2012-10-27 16:59:58 i Allmänt,

 
Herregud vilken fånig video detta är på många sätt. Tänker inte ens gå in på det nu. Däremot...
 
 
..så kan jag tycka om detta.
 
 

Drömmen om nästa vinterresa

Publicerad 2012-10-17 17:15:00 i Allmänt,

 
The Ventina slope (marked as ski run no. 7) is one of the longest slopes in Italy. Starting at Testa Grigia at an altitude of 3480m, it is heading towards the village of Breuil-Cervinia (2006m), and offers a great panoramic view over the aosta valley and the south-western part of the alps. You also see the south face of Cervino (the Matterhorn) and the frozen, snow covered lago goillet (2516m). Vertical drop: 1474m, slope length: 11km
 
JAG VILL TILLBAKA TILL DETTA!
 

Drömmen om en höstbåt

Publicerad 2012-10-16 00:01:33 i Allmänt,

 
I detta ruskväder som råder för tillfället så sitter jag hemskt mycket och funderar på saker man vill ha. En dag ska jag köpa mig en sån här eller liknande. En väldigt praktisk båt på många sätt. Sovplatser för två. Fiskemöjligheter från både fören och aktern. Möjlighet att laga mat på kokplatta. Plats för kemikalisk wc. Snabb och ganska trevlig att titta på. En Silver Eagle Cabin 650 är vad detta är och jag vill ha den nu! Inte bara för kalla höstdagar utan även för sommaren då man vill ta sig lite längre bort i skärgården. Priset för denna pjäs med 150 hk motor ligger på strax under 35 lax så man går väl inte direkt till båthandlaren och tar första bästa men nån dag...
 
 

Veckans låt

Publicerad 2012-10-13 19:21:50 i Allmänt,

 
Petra Marklund, mer känd som September är i full färd med att släppa en ny skiva på svenska. Detta är första singeln från den skivan och den låten är skriven med hjälp av ingen mindre än en viss J. Berg från kent. Därav den lätt flummiga texten. Sjuttonde oktober släpps skivan som kommer heta Inferno och det ser vi ju alla väldigt mycket fram emot eller hur?
 

FIFA 13

Publicerad 2012-10-13 13:34:20 i Allmänt,

Dags att damma av bloggpennan igen. Folket kräver, skriver hot hat sms. De är på en värre än en paparazzi. Nä inte riktigt, men det börjar hetta till ordentligt så nu kör vi igen. Häng på om du vill, kan och känner för det!
 
De senaste veckorna har jag suttit som limmad vid datorskärmen med favoritspelet för tillfället. Jag pratar förstås om FIFA 13. Förra årets FIFA 12 var redan det otroligt bra och årets utgåva är så klart förbättrad. I år har jag dessutom varit laglig och köpt spelet. Då får man tillång till alla uppdateringar och behöver inte fundera på om det skall fungera eller ej. Bland nyheterna i årets spel finns t.ex. taktiska frisparkar, mer realistisk spelarfysik och bättre dribblingskontroll. Dessutom uppdaterar spelet sig själv helatiden och de spelare som har dålig form i verkliga livet har också sämre formkurva i spelet. Man kan också spela aktuella matcher just med tanke på dessa uppdateringsfunktioner. Därför är det bra att ha en riktigt licens. Det läge som jag ändå gillar mest i FIFA 13 är karriärläget. Ta kontroll över ett lag, bygg upp det hur du vill med de resurser som finns, spela, vinn, gör om allt igen. Superkul!
 
Betyget på spelet kan inte bli annat än fem starka p:n.
 
p p p p p
 
Så gör nu som jag och köp ert eget FIFA 13 idag till den konsol ni har och njut av världens bästa fotbollsspel.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela