Petskis

Sparbanken

Publicerad 2007-09-28 10:43:20 i Allmänt,

Fick ett brev hem från Sparbanken om att mitt nya bankkort har kommit och att jag nu kan avhämta det. Så jag gick in på banken men det visade sig att det nya kortet var i Österbybanken istället för här i stan. Hur länge har jag bott i stan nu?? Är det 5-6 år eller mera... Fast jag kan inte vara arg på dem för hur mysigt är det inte att fortfarande vara en liten del av Österby?

När jag väl var och sökte kortet så klippte kassatanten det gamla kortet i 5 lika stora delar. Varför gör hon så? Tror hon att om hon klipper det i bara två delar så man kan klistra ihop det och använda det?? Märkligt är det i alla fall.

Dagens låt: ATB - Don't Stop

Radio Extrem 10 år.

Publicerad 2007-09-28 10:00:26 i Allmänt,

Som alla som hör på Radio Extrem vet att dom firar 10-års jubileum. Dom har en tävling som man kan vinna biljetter till deras 10-års fest. Om man hör Ulf Lundells låt Lycklig Lycklig så ska man ringa in och då vinner man 2 biljetter. Tycker att  dom överdriver lite om hur bra deras fest är. Ett samtal kan låta så här:
Programledaren: HALLÅ, VEM HAR VI PÅ TRÅDEN?
Vinnaren: Jo det är Niklas här hej!
Programledaren: MEN HEJ NIKLAS! VET DU VAAAD? DU HA VUNNIII 2 BILJETTER TILL RADIO EXTREMS 10-ÅRS FEST!!!!!
Vinnaren: Jaha, de va ju roligt.
Programledaren: HUR KÄNNS DE? DU FÅR OCKSÅ KOMMA PÅ VÅR VIP FEST DIT INTE VEM SOM HELST SLIPPER.
Vinnaren: Jo de e väl roligt.
Programledaren: VARIFRÅN RINGER DU?
Vinnaren: Från Borgå.
Programledaren: NU HAR DU VÄL MÖJLIGHET ATT KOMMA PÅ VÅR FEST?
Vinnaren: Jo nog tror ja de nog.
Programledaren: DU FÅR JU TA MEED NÅN PÅ VÅR FEST OCKSÅ. VEM SKA DU TA MED?
Vinnaren: Ja tar väl antagligen flickvännen med.
Programledaren: VAD TROR DU HON SÄGER NU NÄR NI SKA PÅ 10-ÅRS FEST?
Vinnaren: Ja int vet ja nu riktigt va hon säger.
Programledaren: DÅ SÄGER JAG BARA GRATTIS TILL BILJETTERNA SÅ SES VI PÅ FREDAGEN!!!
Vinnaren: Ja det gör vi.

Då säger jag bara: ta era jävla VIP fest å era fjantigheter och ha så jävla roligt på er superfest! Grattis bara!

Höst

Publicerad 2007-09-27 12:27:02 i Allmänt,

image8

Ibland kan det vara ganska bra med höst. Bilden är från Djurgården i Sthlm. Inget mer att tillägga om detta. Imoron är det fredag. Det är också rätt bra.

Onsdag 26.09.2007

Publicerad 2007-09-26 08:19:15 i Allmänt,

Vaknade upp idag och var jättetrött. Har som vanligt inte sovit tillräckligt. Nu står jag här på jobbet och ska försöka vara trevlig mot kunderna. Återstår att se om jag lyckas...Godmorgon!

Ska jag ta bort mitt förra inlägg?

Publicerad 2007-09-22 11:17:39 i Allmänt,

Idag är jag på dåligt humör. Tänker inte gå in på det någo mera. Allt e bara skit nu. Folk tyckte inte om mitt förra inlägg så jag tar bort det om minst 3 st skriver att jag ska göra det. Jävla gnällas på allt helatiden..

Dagens låt: Pain - Hate Me

Dagens outfit

Publicerad 2007-09-21 12:25:01 i Allmänt,

image7
Tröja
: Jack & Jones. Tycker bara såå om tunna långärmade tröjor. Ser ja en snygg så måste jag bara ha den. Ge mig! Ge mig! Vill ha! Fick den.

Jeans: Gate från Jack & Jones här också. Köper mina jeans bara därifrån. Mörka färger e inne i höst. Små detaljer avgör. Ge mig!

Skor: Bianco footwear. Vita skor ska de vara. Bra där! Klockers!

Ledig dag

Publicerad 2007-09-19 21:13:45 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig från jobbet. Kände att jag behövde det för det har varit stressigt och tungt dom senaste dagarna. Så vad gör man på sin lediga dag? Stiger upp halv 9 och åker till Sello och shoppar hela dagen. Köpte en del bra grejer också. Jeans, innebandyklubba, långärmad t-shirt, vinterrock och mjukisbyxor. Finns de någo bättre än mjukisbyxor?
Har haft lite kalas igår och idag och måste berömma alla som jag fick presenter av. Bara bra saker har jag fått. Presentkort till Karis Sport och Fiske. Har funderat på att skaffa lite fiskesaker nu eller nästa vår. En snygg t-shirt att ha på fest eller till vardags. Ett sittunderlag till alla kalla matcher. En låda med viner och annat smått och gott som säkert kommer till användning snart. Mycket bra gjort allihop!
Nu ska ja kolla lite på Sporting - Man Utd och sen nytt avsnitt Prison Break...

Dagens låt: Linkin Park - What I've Done

Inte en chans att jag flyttar ut!!

Publicerad 2007-09-18 12:20:43 i Allmänt,

Kom hem från jobbet igår och hittade en lapp som det stod att vattnet i köket är avstängt till onsdag. Så nu har jag inget badrum och inget fungerande kök. Ja menar hur myky ska dom hamna stänga av före jag int kan vara där mera. Svaret är min bredbandsuppkoppling. Dom ska med våld ha mig därifrån känner jag men jag ger aldrig upp, ALDRIG. Hör ni det era jävlar!!!

26 år

Publicerad 2007-09-17 14:44:02 i Allmänt,

Jag skulle vilja skriva om allt jag inte gjort fast jag har fyllt 26. Men jag låter faktist bli idag. Orkar inte med att kritisera mig själv just nu när jag är på relativt bra humör.
Var ute på lite rajtan tajtan i helgen. Finns väl inget extra man kan berätta om det. Helt bra fiilis under en 2-timmars period när Evas bror kasta fram dom tunga discohitsen.
EIF spelade oavgjort och tog en poäng i söndagens match vilket var en liten besvikelse med tanke på att dom spelade helt bra i första och helt ok vissa stunder i andra. 4 matcher kvar nu och vi ser redan fram emot nästa säsong. Kan bli bra om alla stannar kvar och hålls skadefria.
Vi avslutar med en klurig fråga. Hur länge tar det för en helt frisk person att springa från vår butik (Westcom) till Calles och Linas lägenhet och tillbaka? Första som svarar rätt vinner ett pris. Svaren skickas in här under som en kommentar. Fundera noga nu.

Dagens låt: Justin Timberlake . Lovestoned

1 X 2

Publicerad 2007-09-14 12:58:44 i Allmänt,

1:a gången cirkelträning för den här säsongen. Har sett fram emot det en tid nu. Fixade ny cirkel cd igår och den blev rätt bra.

X i båda Finlands matcher i kvalet kan visa sig bli ödesdigert. Jag tror inte vi lyckas kvala in til EM men jag hoppas jag har fel.

2 helger i rad har jag jobbat nu och inkommande blir den tredje. Känns väl sådär kan man tycka. Men som vi brukar säga: Kom kom pengar!

Då återstår bara att önska trevlig helg till alla! Nu ska ja kolla på lördagens vakiorad he he...Fan va bra ja e.

Dagens cirkellåt: Patrik och Lillen feat. Basshunter - Vifta Med Händerna

Keira Knightley är inte smal....yeah right

Publicerad 2007-09-12 09:18:36 i Allmänt,

Dagens Aftonbladet:

Keira Knightley har sedan en tid tillbaka omgetts av anorexirykten. Men stjärnan avfärdar spekulationerna, och menar att hon tvärtom är större än de flesta andra skådespelerskor. Hollywood är inte hälsosamt anser Keira Knightley, 22. Trots att hon är supersmal ses hon som en av de större skådespelerskorna. Och då pratar hon inte status utan midjemått.

- Vikten är en stor grej i Hollywood. Jag är dubbelt så stor - i längd och allt annat - än de flesta av de andra tjejerna. Det är absurt, säger hon i The People.

Nä men ok då, du ser ju helt tjock ut nog. Lite bantning ännu så ska du se att du blir lika smal som Nicole Richie va för ett tag sen..

image4

Friidrott suger!

Publicerad 2007-09-11 13:11:00 i Allmänt,

Efter gårdagens misslyckande i friidrottskampen så sa jag åt mig själv att inte ställa upp nästa år. Blev så jävla besviken på mina prestationer. Tänker inte nämna resultat här.
Nu har jag också gett up hoppet på att få lite sommarvärme tillbaka. Hoppas att det iaf hålls någolunda varmt i september.
Saker jag ska göra denna vecka:
Välja ut kakel till min lägenhet
Städa min lägenhet före jag väljer ut kakel
Kolla synen ifall den har ändrats
Starta ett nytt spel i FM
Jobba flitigare
Skriva under läroavtal
Beställa kläder från HM

Dagens låt: Guns N' Roses - Yesterdays

Nu räcker det!

Publicerad 2007-09-10 12:12:25 i Allmänt,

I dagens Aftonbladet gick det att se rubriken Oops Britney, vilket fiasko! Har inte stört mig så mycket på deras Oops rubriker men nu börjar det fan räcka va. Måste dom varje gång det handlar om Britney, göra en fjantig Oops rubrik? Jävla fjantar..

Lördag 8.9.2007

Publicerad 2007-09-08 20:14:55 i Allmänt,

Hållå där! Har precis stigit upp efter att ha sovit 3h. Skulle bara "vila" en halvtimme tänkte jag.. Var med om en lustig grej tidigare idag. Träffade på min kusin Stefan och en av hans döttrar i butiken och hade en liten diskussion med min småkusin.
Jag: Har du börjat skolan redan?
Stefan: Jo hon går ju på tvåan redan.
Jag: Ja ja nu går dom där åren snabbt. Vad är ditt favoritämne i skolan då?
Mathilda: Jag vet inte...Gymnastik e roligt.
Jag: Jaha, kanske de blir en sportjej av dig i framtiden då..
Pinsam tystnad i 2 min och sen pratade vi om annat. Fan vad bra jag e med barn... Grejen e den att jag trodde jag pratade med den äldsta dottern som redan är 10 år gammal.
Nu iväg till Oscar & Carina. Fotis på TV:n. Heja Finland!

Fredagsfiilis...nae

Publicerad 2007-09-07 22:22:49 i Allmänt,

Har precis kommit hem från dagens länk med Benny. Han påstod att vi sprang 7km. Jag tycker mig se resultat av träningen men troligtvis så inbillar jag mig bara. Undrar om man har fått en lätt påbörjan till 30-års kris. Eller kanske en halvvägs till 50 kris. Springer 2 gånger i veckan plus fotboll, sover minst 8h varje natt, dricker ingen mera läskdryck och försöker äta bättre. Grabben har ändrat lite på sin livsstil kan man säga.
Var och såg Transformers igår och den var helt bra nog. En hel hög coola scener och effekter plus helt bra skådisar. En liten favorit i den blonda Australiensiska tjejen. Rachel Taylor heter hon tydligen och ser ut så här.

image2

Det är inte samma Australiensiska som spelar Claire i Lost. Tyvärr så hade du fel Calle. Hon heter Emilie de Ravin och ser ut så här.

image3

Imoron e de lördag å då blir det jobb. Kanske en lugn kväll sen senare i gott sällskap hö höh hö. Då återstår bara att önska lycka å välgång och en trevlig helg. Tjingeling

Ja e inte bitter..

Publicerad 2007-09-06 17:00:19 i Allmänt,

Hållå där packet. Här sitter jag på jobbet  dygnet runt. Jobba, äta, sova e det enda man gör.. Nu har jag dessutom kassatjänst i butiken å klart att de ska komma in en massa trögt folk.
- Hello! I would like to have three DNA charging cards please. Jävla rysspack som läser från en lapp på dålig engelska. Lär er lite språk före ni far utomlands.
- Jo hej de e någo fel på min telefon men ja har int med den nu. Ta me den nästa gång då jävla idiot så kan ja kanske hjälpa dig. Eller kanske man som en herre ska komma in å gnälla på saker som man tror sig veta bättre om än dom som håller på med det. Jävla jobbiga typer det finns. Nu ska ja iaf sticka ti Hesa å se på Transformers filmen...jöss

Dagens låt: The Ark - Death To The Martyrs

Fotbollsmåndag

Publicerad 2007-09-03 21:31:10 i Allmänt,

Måndag igen och ny arbetsvecka. Har butikstjänst insatt varje dag nu när vi bara e 3 officiella "stå bakom disken och se glad ut mänskor" på jobbet. Men det ska väl gå bra ändå. Man hinner fundera en del när man står där och det inte är en massa kunder. Idag har jag funderat på vad jag vill gå på för konserter i höst. Har redan 2 st klara men skulle vilja gå på minst 2 till. Ska se Sahara Hotnights den 12.10 och Kent den 5.11. Vill se The Ark 30.10 och Crashdïet 21.11 men det blir nog bara Crashdïet av dom antar jag. Ingen av mina kompisar vill se The Ark.
Fick igår höra att min syster och hennes pojkvän ska till London i november och ska kanske gå å se på Arsenal - Man Utd när dom e där. Ganska orättvist kan man tycka. Nåja, som Man Utd spelar i år så lär de inte bli en ny ligaseger. Var själv på måndagsfotisen idag och det gick helt ok. Nästa vecka friidrott så då får man se till att vara på topp. Nu mat och sen iväg till morsan å sova. Godnatt....zzzz

Dagen efter fest.

Publicerad 2007-09-02 14:05:24 i Allmänt,

Klockan e 14.30 å jag har just stigit upp. Har en lätt huvudvärk och är aningen törstig. Avskedsfesten igår var helt bra, Ettan helt ok. Ingen överraskning att fotisgrabbarna dök upp. Inget annat spännande att rapportera från gårdagen.
Grattis Tero Pitkämäki till guldet får man säga. Det kändes säkert bra att vinna efter så stor press. Nu e VM slut å Sverige fick bara en guldmedalj. Undrar när dom kommer kalla detta VM för ett fiasko. Lägger upp en bild som avslutning. Hon ler så naturligt denna underbara tjej. Man börjar ju inte må bättre av detta kan man säga. Fy fittan...
image1

Timmarna före fest

Publicerad 2007-09-01 15:30:23 i Allmänt,

Nyss hemkommen från dagens jobb. En ganska stressig dag i butiken. Inte så kul för en icke serviceinriktad typ som jag. Fast jag har nog blivit bättre sen jag började betjäna kunder. Fick dock nöjet att sälja en telefon åt Henrik Lax idag vilket inte egentligen är nån skillnad om det så skulle ha kommit in Tarja Halonen eller en "vanlig" Ekenäsbo. Hade också nöjet att igen betjäna min favoritkund T. Danielsson som gärna pratar länge om allt möjligt annat.
Sitter nu hemma och förbereder mig inför dagens fest. En liten avskedsfest för Henrika som slutade på vårt jobb igår. Kommer att sakna dig på jobbet Henrika : ( Det roliga med firmafester som denna är att man vet aldrig hur dom slutar. Tror jag skall dricka vin idag..
Nu e det mat iaf. Kyckling med ris...jess!!

Dagens låt: Foo Fighters - The Pretender

Starten på min blogg!

Publicerad 2007-09-01 12:27:58 i Allmänt,

1:a September 2007. Petski startar en blogg. Alla vrider sig i skratt å jag bryr mig inte. Antagligen så orkar jag inte mera än en vecka men va fan, jag gör ett försök. Kanske ja får me nån annan att skriva en blogg. Sku väl vara Eva eller Martin då nästan.
Försökte snygga till lite på min bloggsida men så fort jag såg html-koderna så blev det inget med det. Undrar hur man får sån där kalender till sidan? Man kanske borde ha startat en blogg på Aftonbladets sajt istället..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela