Petskis

Ny tröja

Publicerad 2009-06-26 10:36:08 i Allmänt,



Så här ser den ut. Man Utd:s nya matchtröja för säsongen 09/10. Påminner om en rugbytröja och är inspirerad från 1910 då United bar liknande tröjor. Är den snygg eller är den ful? När jag såg den första gången så tyckte jag inte alls om den men efter att ha sett lite mer på den så är den ändå rätt så bra. Kommer jag att köpa den? Knappast, eftersom det kommer en ny nästa år med annan sponsorlogo på framsidan.

King of Pop

Publicerad 2009-06-26 10:25:01 i Allmänt,

Han blev bara 50 år men hans musik kommer leva i minst 500 år framöver. Michael Jackson dog igår efter att ha fått en hjärtattack i sitt hem i USA. Även om hans liv kantades av skandaler så är det artisten vi kommer ihåg. Mannen som upphävde tyngdlagen med sin moonwalk och som har sålt miljontals skivor världen över. Utan Michael Jackson så skulle inte musikvärlden se ut som den gör idag.


Video från 2001

Golf

Publicerad 2009-06-26 10:04:59 i Allmänt,

Igår var jag första gången till nya golfbanan i Ekenäs och slog lite bollar på rangen samt gick par-3 banan. Det gick förvånansvärt bra att slå på rangen. Rätt så fina slag lyckades jag dänga iväg faktiskt. När vi sen gick en runda så gick det bra till en början men på slutet tappade jag koncentrationen något. Det blev till slut 43 slag på de nio hålen. Trots allt så är jag rätt nöjd med mitt spel och funderar kraftigt på att köpa mig tre klubbor som jag skulle klara mig med en tid framöver.



Nästan halva Westcom tog plats på rangen igår.



Jag har bred stance och fel grepp men vad gör det när bollarna flyger dit jag vill..

Confederations Cup

Publicerad 2009-06-16 10:50:17 i Allmänt,

Confederations Cup eller för-VM har dragit igång i Sydafrika med en del målrika matcher hittills. Spanien ser löjligt bra ut även ett år efter EM-segern medan Italien ser precis ut som vanligt, dvs. med en extra klick gelé i håret. Det som irriterar mig med matcherna är de enormt störande tutorna som halva publiken använder. Det är inte bara en tuta som ljuder här och där, nej det är ett evigt tutande hela jävla matchen igenom. Ska det verkligen vara så under nästa års turnering också? FIFA måste ju ta och förbjuda de där tutorna eller ta bort dem från Afrikanerna. Annars kan man ju inte se på matcherna utan att ta en huvudvärkstablett varje gång.

Hangö

Publicerad 2009-06-16 10:39:35 i Allmänt,

Var nere i Hangö en sväng på lördagen för att se på divison 3 matchen mellan FC HIK och BK-46. En match som Hangölaget rättvist vann med 3 - 0. BK-46 hade inte mycket i anfallsväg och när dessutom den annars storspelande målvakten Cesar skänkte bort första målet så var det ingen som orkade ta tag i spelet. Men största besvikelsen i matchen var nog ändå när jag såg en viss Timo Torres spelnummer. Det tog mig flere minuter att hämta mig och undra varför??

Sen blev det en runda till Östra hamnen och restaurangen Pirate. Helt bra mat och service men det var en sak som slog mig. Hangö är en finsktalande stad. Restaurangens menyer fanns på svenska och fast vi talade svenska i vårt sällskap så pratade personalen bara finska.

Grattis Penguins!

Publicerad 2009-06-13 14:06:26 i Allmänt,



Stort grattis till Pittsburgh Penguins som igår tog hem den åtråvädra Stanley Cup bucklan efter en hård sjumatchers serie mot Detroit Red Wings! Starkt att komma tillbaka från 0 - 2 underläge i matcher för att till slut vinna den allra sista matchen på bortaplan. Bäst var Evgeni Malkin som fick Conn Smythe Trophy för sina insatser i slutspelet. Sidney Crosby blev den yngsta kaptenen i NHL:s historia att lyfta Stanley Cup bucklan och i dessa två unga storstjärnor har Penguins en framtid som heter duga. Lite synd om Marian Hossa som ifjol förlorade finalen med just Penguins och i år hade bytt lag till Red Wings.

Lite tankar om The Tonight Show

Publicerad 2009-06-12 11:49:30 i Allmänt,



Nu har The Tonight Show med Conan O'Brien pågått i en vecka och det är en del saker jag vill ta upp om detta.

Gamla banor
När Conan tog farväl av Late Night tidigare i år så var det många som var oroliga att han skulle förändras och bli en annan människa. Så är inte fallet. Det är precis samma gamla Irländare vi ser. Det är inte det enda som är samma gamla visa. Hela upplägget från Late Night har bara skjutits över till The Tonight Show. I princip så har Conan bara fått en tidigare tid på dygnet för sin show. Jag hade inte väntat mig att han skulle göra samma saker som Jay Leno gjorde (Jaywalking, Celebrity Jeopardy...) men nånting nytt skulle han väl ha kunnat hitta på. Det är ju fullt möjligt att det kommer i ett senare skede men hittills kör man på gamla säkra kort (Celebrity survey, Noches de Pasion con Señor O'Brien...).

Andy Richter
Mellan 1993 och 2000 var Andy Richter Conans sidekick i Late Night men lämnade serien och då var det trummisen Max Weinberg som halvt tog över som Conans sidekick. Nu är tyvärr Andy Richter tillbaka igen, denna gång som announcer och sidekick. Mitt problem är att jag inte tycker han är rolig överhuvudtaget. Nu har Max Weinberg dessutom fallit tillbaka och Conan har knappt pratat med honom under showen. Mycket trist.

The Tonight Show Band
Max Weinberg & The Max Weinberg 7 har bytt namn till The Tonight Show Band and nån anledning. Varför vet jag inte då det inte har pratats om det i programmet. Kan ju tycka att de kunde ha presenterat bandmedlemmarna i första programmet men icke.

Reklam

Publicerad 2009-06-09 22:52:46 i Allmänt,



Ta en titt på denna bild. Ser ni hur många Fructis shampoflaskor det finns på hyllan? Inte mindre än arton stycken faktiskt. Är alla dessa helt olika kan man ju undra? Och säljs det verkligen bra av alla? Jag tror att många av dessa har precis samma innehåll.



Kolla på detta också. Det har kommit ut en ny Fructis hårspray kollektion. På burken står det hur stark den är och skalan är 1 - 5 där en femma är starkast. Problemet är bara att det finns endast tre olika. Medium som är en trea, strong som är en fyra och extra strong som är en femma. Varför har dom då inte bara skalan 1 - 3?

Trots allt så gillar jag Fructis grejerna rätt mycket. De doftar så gott.

Första jerkbaitgäddan

Publicerad 2009-06-07 21:19:19 i Allmänt,

Var ute på en liten fisketur med M idag. Jag körde lite jerkfiske för andra gången med min nya rulle och idag gav den resultat. Klockan var 20.05 och jag hade precis bytt bete till min nya Zalt Z sjunkande, färg 38. Hann ta tre snabba jerkryck och en kort paus då det smackade till i andra ändan av linan. En rätt så pigg gädda på 2,9 kg landades säkert i båten en stund senare. Riktigt trevlig fångst som tyvärr blev den enda för idag.


Ett stadigt gälgrepp så kan man lätt köra en fotosession.


Zalt Z sjunkande, färg 38

Hit men inte längre

Publicerad 2009-06-06 21:44:22 i Allmänt,



Jag var trafikvakt under dagens kanontia i Ekenäs. Stod och såg till så att inga bilar tog sig in på rutten där damerna sprang. Vissa bilar försökte men jag var hård och visade bort dem. Respekt!

Lost

Publicerad 2009-06-06 21:40:29 i Allmänt,

Alla har säkert läst om den tragiska flygolyckan utanför Brasilien där flight 447 försvann spårlöst från radarn när det var på väg till Frankrike. Nu har man ännu inte hittat några vrakdelar eller annat som hör till planet och det sägs att man aldrig kommer hitta svarta lådan som skulle förklara vad som hände. Tänk om det är så att planet krashade på en ö som visade sig vara en speciell ö där alla människor var där av en anledning. En ö som ingen vet om men en viss person söker efter. En ö som har speciella krafter och som man kan förflytta i tiden om man vrider på ett hjul i en grotta. Men det låter ju helt absurt. Vem skulle tro på en sån story...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela