Petskis

Idag snackar vi fotboll

Publicerad 2007-11-13 09:45:35 i Allmänt,

Igår var det svenska fotbollsgalan på TV. Det delades ut priser till "Sveriges" bästa spelare och tränare. Frågan är ju bara hur dom kan jämföra spelare som spelar utomlands och de som spelar i allsvenskan? Ta t.ex. kategorin årets målvakt. Nominerade var Andreas Isaksson, Rami Shaaban, Pa Dembo Touray och Magnus Bahne. Hur tänker juryn som tar ut dessa? - Vi tar svenska utlandsproffsen Isaksson och Shaaban och sen tar vi två icke svenskar som ändå kan få vara med i "svenska" fotbollsgalan för dom var rätt bra detta år. Likadant var det på övriga kategorier. Kan dom inte ha skilda priser för allsvenskans bäste eller bara ha med svenska spelare då? För övrigt så vann Zlatan guldbollen helt rättvist.

Läste att nån hade misshandlat Alexei Eremenko Jr. på helgen. Vem kan ha någo emot honom? Ville...??

Igår kunde man också läsa en artikel i Aftonbladet om Ronaldos 7-årige son som spelar skjortan av andra grabbar. Han sägs ha en teknik som sin far och lär ösa in mål för sitt pojklag. Det enda jag ser är en lätt fet grabb som är huvudet längre än alla andra och som ser rätt klumpig ut. Sådan far, sådan son...

  

Avslutningsvis har jag tagit ut ett Dream Team med 2007-års bästa spelare. Det ser ut så här:


                              DROGBA
C. RONALDO                                  MESSI
                                                                

                                 KAKA

              INIESTA                 GATTUSO



RIISE      VIDIC      S. RAMOS      D. ALVES


                            BUFFON


Kommentarer

Postat av: Jarmo Björkroth

Publicerad 2007-11-13 20:06:46

buffon????????
vad har han gjort?

Postat av: Carl-O

Publicerad 2007-11-15 15:55:54

Först och främst...vad har Gattuso och Riise gjort? Båda gått obemärkta genom säsongen. Gattuso är nu sin gamla vanliga krigare, men va han någå speciell? tjaa....Riise diskuterar jag inte ens!
Och BUFFON? nej hohho....

Postat av: TimoTorres

Publicerad 2007-11-15 22:01:27

Petski! Trots att jag är en stor Liverpool fan så bör inte Riise vara med i denna elva. Han bör i mitt tycke inte ens platsa i Liverpools elva. Mn annars ett helt bra lag. Torres istället för Drogba kanske;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela