Petskis

Operation: Övertala nån att komma med på skidresa

Publicerad 2007-11-19 15:01:07 i Allmänt,

Jag är en 26:årig kille från södra Finland som är på väg till en större skidort i vinter. Vill du göra mig sällskap i pisten? Har funderat på följande skidorter. Engelberg, Serre Chevalier, Val d'Isère, Madonna di Campiglio, Saalbach och Åre. Mest är jag inne på Engelberg och Åre. Lyssna bara på det här: Superb runs and spectacular views. Fantastic ski region with lots of varied runs for every level of skier. On the longest run (from Titlis to Engelberg) a difference in altitude of over 2000 metres is attained in 12 kilometres. Welcome to heaven!

image44

Varje höst börjar jag drömma om skidresor. Likadant i år. Problemet är alltid att jag är ensam om att faktiskt kunna/vilja åka iväg. Nu har jag i alla fall bestämt mig att jag skall åka nånstans denna vinter. Om det sen blir en helg i Svenska fjällen eller en vecka i alperna är en annan sak. Men det ska bli av!!

http://www.engelberg.ch/Winter/index.php
http://www.alpresor.se/vinter/
http://www.nortlander.se/
http://www.skistar.com/are

Dagens låt: Kent - Berg & Dalvana

Kommentarer

Postat av: Carl-O

Publicerad 2007-11-19 17:36:59

Som vi pratade om tidigare: Tror inte att de handlar om att folk inte VILL till alperna....Sku vara där varje vinter om vi sku ha råd! (Mena bara när du skriver "kunna/vilja)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela