Petskis

Bäst i världen

Publicerad 2007-10-03 09:15:16 i Allmänt,

Dagens Aftonbladet:

Är Zlatan världens bäste anfallare just nu?

Ja, tycker hela 73 procent av de röstande på aftonbladet.se.

- Zlatan är för bra för landslaget, skriver signaturen "timzaan".
- Zlatan leder skytteligan i en av dem tuffaste ligorna. Zlatan gjorde mål i champions league match skrev "Jeeboy".
- Lyckas han nu bara få i läderkulan mellan stolparna i en landskamp så blir han väl helgonförklarad. Or the next best thing, vinner guldbollen skrev "Medvetandet".

Ibland går det inte att se mellan fingrarna hur svenskarna beter sig angående Zlatan. Direkt han gör mål så är han bäst i världen och direkt han misslyckas så är det fiasko. Jag säger så här: Hur i helvete skulle Zlatan vara världens bäste spelare?? Om Zlatan som gjorde 2 mål mot PSV är världens bäste spelare, är då Michael Mifsud som gjorde 2 mål mot Man Utd världens näst bästa spelare?? Är Zlatan faktiskt världens bästa spelare om han gick mållös lite på 600 dagar i Champions League och är mållös i över 300 dagar i landslaget? Zlatan är en självisk och bortskämd spelare. Bäst i världen just nu är solklart Lionel Messi i Barcelona!!

image9
- Kolla brorsan!! Där står ju Lasse Lagerbäck och skrapar sig i skrevet.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2007-10-03 13:33:05

Rättelse till Peters uttalande om världens bäste spelare: Lionel Messi är INTE bäst för att han gör 2 löjligt bra mål i en match, men sen försvinner ur matchen. Världens bäste är Anddrés Iniesta som var överlägsen Messi i Zaragosa matchen. Han var dessutom löjligt bra HELA matchen!!!

Postat av: Carl-O

Publicerad 2007-10-03 13:35:33

Carl-O skicka alltså förra meddelandet.
Och Andrés Iniesta är för TILLFÄLLET, skall jag tillägga, världens bästa spelare! Messi god tvåa med Deco och övriga.

Postat av: mommo-x

Publicerad 2007-10-03 19:01:58

jepp! håller med Carl-O där även om messi i övrigt enligt mig är den spelare som är skickligast i världen för tillfället då han blixtrar till! världens bästa spelare är för övrigt fel ord, bästa anfallare/mittfältare eller bästa försvarare ät titlarna som borde användas.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela