Petskis

Evil has a face

Publicerad 2008-04-14 10:29:09 i Allmänt,

Tillbaka i vardagen igen efter en ganska händelserik helg. Lördagen börjades med solsken och vårstädning hemma för att avslutas hos Ose alltför sent, med ett vinglas i handen. På söndagen insåg jag att jag dragit på mig en förkylning som kom utan förvarning. Kalas stod på programmet och efter det var det Man Utd - Arsenal på TV:n. 2-1 vinst för hemmalaget som stärkte de regerande mästarnas chanser till förnyad titel. Mycket starkt av Ronaldo att klara pressen då han hamnade slå om sin straff. Fin frispark av Hargreaves också.

På söndagkvällen fick det omtalade Engla fallet sin uppklaring då den 42-årige mannen som suttit häktad erkände att han mördat både Pernilla Hellgren år 2000 och tioåriga Engla den 5:e april i år. Tänk er det att under åtta år har denna man gått runt i Sverige med minst ett mord på nacken. Det talas om att han möjligtvis kan knytas till flera ouppklarade fall och i såna fall kunna tituleras som en seriemördare (läste att det krävs 3 offer för det). Hur jävla sjuk är man om man kan ta livet av en tioårig flicka och sen helt kallt äta pizza på en restaurang som ingenting skulle hänt? Såna som han borde torteras och plågas i resten av sitt liv. Man kan inte ens skriva om vad man borde göra med honom..

image150

Kommentarer

Postat av: Natalie B

Publicerad 2008-04-14 10:41:37

Hej!

Om du inte redan deltar, är du välkommen att tävla här:http://natalieb.blogg.se/tvling.html

Bara en person kommer vinna det fina priset, som är ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!
Men vad är det som säger att det inte är just DU som kommer vinna!?

Ha en bra dag!

Postat av: Emmi

Publicerad 2008-04-14 13:17:16

Jag måste nästan säga att jag tyckte Så ska det låta-versionen nästan var lite mäktigare. Har du sett/hört dem live?

Postat av: Ose

Publicerad 2008-04-14 14:14:34

finstämd kommentar av Natalie där.. va gör det att Engla dog när just du kan vinna ett hemligt paket värt 1000kr?? Blir många after-death pizzor det! Kanske det e pizzorna som finns i paketet?

Postat av: 42-årien cell

Publicerad 2008-04-14 20:40:05

vittu natalie, både du och 42-åringen sku kunna hänga i min källare som kebabstockar. Blåslampa under så sku man hyvla tunna skivor av er varje kväll tills det bara är två levande innälvspåsar kvar som hänger där och dräglar..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela