Petskis

CSI

Publicerad 2008-01-03 15:35:40 i Allmänt,

Nu är han fast. Inbrottstjuven hittades hög som ett hus på sjukhuset. En Ekenäskille född -88. När polisen frågade vart han hade datorn så svarade han att han hade gömt den i en lövhög på åsen men vi har ännu inte hittat den. Däremot några av "dummy" telefonerna fanns utspridda på åsen. Vad lär vi oss av detta? Brott lönar sig inte! Man kan säga att han inte tålde höga höjder... Han hade inte näsa för detta uppdrag... Han kanske lyssnade på Justin Timberlakes låt Lovestoned när han bestämde sig för att begå brottet...ja ja..

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-01-04 09:57:05

Han var helt klart ute på ett högriskuppdrag, men blev för hög i korken o var tvungen att stiga ner från sina höga hästar! Högst anmärkningsvärt är att Högaborgs BK (som oxå är rasta-henkes moderförening) varit högst intresserad av hans pillertrillar-tjänster för ett antal (högst 3-4) år sedan då han gick i högstadiet och trillade piller för Högbacka IF.
Killens favoritfilmer är "High noon", "High fidelity", "Blow", "Speed 1 och 2" och "The thin white line".
Favoritskådespelare är Bubba Smith.
Favoritlåtar är Beatles "Lucy in the Sky with Diamonds", Ulf Lundells "Jag trivs bäst på höga höjder" och Deep Purples "Hush".

Högaktande,
O2daE

Postat av: Basen vakki

Publicerad 2008-01-06 00:59:23

What da hell? Bubba Smith?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela