Petskis

Helgen

Publicerad 2008-07-14 13:42:07 i Allmänt,

Ännu en måndag är här med allt vad det innebär och helgens program var inte alls fy skam...(inte alls planerat som ett rim utan det bara blev så..)
Har alltså haft en ganska så lyckad helg som började på fredag med middag på La Vida. Gäster ända från Sverige hade dykt upp för att delta.



På lördag var det firandet av pappas 60-års dag i vackra Nådendal. Mat och dryck smakade bra på Merisali restaurangen. Vi hade köpt en digitalkamera åt honom som säkert kommer till användning. Grattis pappa!

  

Sen beslöt jag, till syrrans blandade förtjusning för att stanna i Åbo över natten. Det blev shopping i IKEA samt diverse köpcenter och butiker men det bästa köpet var ändå glassen från Spice Ice. Om ni nån gång har möjlighet att besöka denna underbara glassbar så beställ då en Iso Pyörremyrsky med jordgubbar och kiwi. Otroligt enkelt men helt löjligt gott!
En av orsakerna till att jag blev kvar på söndag var matchen mellan ÅIFK och EIF. Efter en helt pigg första halvlek av EIF så rasade det ihop i andra och förlustsiffrorna skrevs 0-3. Nya tag till lördagsmatchen mot SalPa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela