Petskis

Stekare

Publicerad 2008-07-25 11:52:18 i Allmänt,

Nu när värmen äntligen kommit så tycker jag vi ska passa på att vara ute så mycket som möjligt. Jag kommer ju ha semester nästa vecka och då tänker jag minsann besöka en strand nånstans. Det man ska tänka på bara är att ibland kan det bli lite för mycket av det goda så att säga. Fråga bara Cristiano Ronaldo som just nu semestrar i USA och passar på att ligga under solen lite väl mycket. Kolla bara! Han börjar snart komma upp i dessa idioters nivå..



Dom här är ju bara dumma i huvudet och kan liknas vid en stekare. Om det nu är det man är ute efter så ska vi ha en lite snabbis på hur du blir en bra stekare.

1. Klä dig rätt.
Korta shorts med en finskjorta funkar perfekt. Skjortan får gärna vara ljusröd trots att den trenden redan dog ut 2003. Solglasögon är också ett måste.

2. Inbakad frisyr.
Ha alltid så mycket gele i ditt hår så det ser riktigt äckligt vått ut. Platta till det så mycket det går och ha det gärna bakåt.

3. Språket.
Använd dig av uttryck som Bra där, Världsklass och Klockers.

4. Ekonomi.
Snåla aldrig! Beställ in dyr champagne som du sedan sprutar ur flaska istället för att dricka den. Ha gärna dollarsedlar i fickan. Mest så du kan flasha att du varit i USA men också så du kan dra en lina.

5. Schysta mooves.
När du vill dansa så stig aldrig upp. Sitt istället ner och kör den klassiska stekarveven.

Några YouTube klipp på stekare:





På sidan http://tusenapor.se/tv finns massa klipp om stekare där man kan lära sig grunderna. Annars är det bara att köra på liksom. Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela