Petskis

Update

Publicerad 2008-03-11 09:02:06 i Allmänt,

Helgen var över lite för fort igen och vad som hände ska vi ta reda på nu. Lördagen spenderades i shoppingcenter med jakt på nya byxor och nya skor. Hittade inga byxor men väl ett par skor och 3 st t-shirts. Andra chansen i Melodifestivalen blev en något oväntad historia när "Androla" inte lyckades ta sig vidare till finalen. Också E-Type med The Poodles var ganska besvikna över att inte ta sig vidare. Carolas kommentar var att hon nu hade fått brinna på bål, vad nu det ska betyda... och E-Type sade att han inte förstod upplägget för hela tävlingen. De som gick till final var istället Sibel och den gamle räven Nordman.
Söndagen var dagen man hade väntat på rätt länge nu. Matchen mot Östra sidan blev dock en liten besvikelse när vi bara klarade oavgjort, mot ett vad vi tyckte sämre lag. Desvärre hade vi inte någon målspruta i vårt lag och det var nog det vi föll mest på. Nya tag till nästa år!
Nu är det redan tisdag och solen börjar lysa igenom spjälgardinerna här på jobbet. För att vara tisdag så är jag oväntat pigg och jag känner att denna vecka kommer gå fort. Redan nästa vecka är det ju påsk och efter det kan man börja planera sommaren...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela