Petskis

Transfer deadline

Publicerad 2009-02-02 15:46:59 i Allmänt,

Idag stänger transferfönstret i fotbollseuropa och klubbarna jagar nyförvärv in i det sista. Jag har lite funderingar om detta. Varför stänger fönstret just idag när det ska stänga sista januari? Är det för att det var helg? Dessutom talas det om att förlänga det idag då det är snöstorm i England.
En spelare som sägs vara på väg till en ny klubb är Robbie Keane. Han som så sent som i somras gick från Tottenham till sitt favoritlag Liverpool för 20 miljoner pund. Det sägs att det nästan är klart att Tottenham köper tillbaka honom för 15 miljoner idag. Undrar just hur det känns för Robbie...
Vad hände med Manchester City som skulle köpa världsklasspelare som Kaka och Buffon? Jo de fick Bellamy och Given. Inget ont om Shay Given som hör till en av de bästa målvakterna i Premier League men Bellamy kommer knappast bli en storspelare mera. Fast jag förstår helt bra att ingen vill spela för Manchesters näst bästa lag...
Himla mycket ståhej har det varit om huruvida Andrei Arshavin ska flytta till Arsenal. Jag tycker inte man är i så stort behov av just en sån spelare utan skulle satsa mina pengar på en bra back istället.
Vem är då den bästa värvningen i januari? Är det Emile Heskey? Eller är det Wilson Palacios? Nja, mitt val faller på Milans värvning av David Beckham. Trots att han kanske bara stannar till mars så kan man inte undgå att se hans storhet som fotbollsspelare. Mannen med världens känsligaste högerfot är fortfarande en fantastisk spelare som klarar av att spela i vilket lag som helst. Det har han tydligt visat i sina första matcher. Två mål och två assist på fem matcher. Given i startelvan. Mycket bra gjort! Om Milan dessutom lyckas skriva ett längre kontrakt med honom så kan det bli en av de bästa köpen i fotbollshistorien.

Kommentarer

Postat av: ose

Publicerad 2009-02-02 15:58:01

fönstret stänger alltid på en vardag, så också ifjol, för att underlätta praktiska detaljer.. Sen är det ingen skillnad om Milan lyckas skriva ett längre kontrakt med Becks (eller att han har lyckas bra åtminstone med ishockey-poäng räknat) så krävs det en hel jävla del till för att det skall närma sig bästa värvningen i fotbolls-historien! Men det antar jag att du vet o att du bara vill provocera fram ett svar, vilket du lyckades med you little fucker =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela