Petskis

Fotboll från helgen

Publicerad 2009-01-12 09:59:13 i Allmänt,

Lite om helgens tre mest omtalade matcher från fotbollseuropa.

Osasuna 2 - 3 FC Barcelona

Ligaledarna Barcelona börjar få ordning på sitt spel och ser ut att gå mot mästartiteln i Spanien. Under helgens match var man mycket illa ute efter att ha legat under med 1 - 2 med 15 min kvar. Några mycket konstiga domslut höll också på att ställa till det men utan att egentligen briljera så lyckades man vända på resultatet. Xavi fixade kvitteringen och Messi skjöt segermålet som betydde tre viktiga bortapoäng för katalonerna. Starkt gjort!

AS Roma 2 - 2 AC Milan

Denna match handlade mest om David Beckhams första ligamatch i Italien. Trodde inte han skulle få spela direkt från start men se det fick han. Vad visar då det? Att han är i bra form? Att han klarar av att gå in i ett topplag i vilken liga som helst? Att han spelar för att skjortförsäljningen ska stiga? Det kan man fundera på och göra sin egen bedömning men jag vill påstå att han fortfarande kan vara med i nästan vilket lag som helst och faktiskt vara bra. Nånstans innerst inne tror jag han ångrar att han stack iväg till USA. Beckham hör hemma i Europa och jag hoppas han stannar här så alla kan se hans matcher före han en dag lägger skorna på hyllan. Före den dagen är här så hoppas jag också av hela mitt röda hjärta att han får spela en sista gång i Manchester United.

Manchester United 3 - 0 Chelsea

Liverpools tränare gick före matchen ut med ett korkat uttalande om att Sir Alex Ferguson alltid kommer undan med att klaga mot domarna och att Utd har "fått" ett lättare vårprogram än de andra topplagen. Kanske Benitez borde fundera på sitt eget lag istället och hur de torskade mot Stoke under helgen.. Kanske borde Liverpool se upp bakifrån för där kommer ett rött gäng som gör allt för att behålla Premier League titeln. Matchen då? Jo det såg kanske lite konstigt ut före när Man Utd ställde upp med Giggs och Fletcher på mittfältet för att möta Lampard, Ballack, Deco och Mikel. Det visade sig vara ett genidrag av gamle Ferguson och taktiken lyckades perfekt. Man Utd spelade ut Chelsea helt och vann med 3 - 0.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-12 10:23:08

torskade liverpool mot stoke? nja..

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-12 16:20:13

Är Liverpool nöjda med kryss? Är det det du vill säga? Gör it bort er mer än vad ni redan gjort!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela