Petskis

Öst - Väst

Publicerad 2009-01-15 11:32:04 i Allmänt,

Innebandymatchen i Lojo på tisdagen gick lite som planerat. Siffrorna skrevs 24 - 12 till vår fördel men riktigt så överlägsna var vi inte. Däremot lyckades vår taktik om att hålla deras så kallade "bästa" spelare helt ur balans. Det gick till och med så långt att han fejkade en skada när han insåg att han hade varit otroligt dålig under matchen och inte skulle få nåt gjort. Själv stod jag för ett ynka mål men eftersom jag spelade back nästan hela matchen så är jag ändå ganska nöjd.

Idag är det torsdag och jag har fortfarande sjukt i kroppen så det ska bli intressant att se hur man känner sig på söndagen när det ska ges 100%. Vidare kan jag konstatera att Man Utd tågar på i Premier League efter gårdagens seger över Wigan. Kan ha varit en dyrköpt seger bara då Wayne Rooney skadade sig och kommer vara borta tre veckor. Fast å andra sidan så spelade Tevez bra när han kom in så jag tror nog det löser sig.

Såg nån annars på programmet Made In Sweden som visades på TV4 igår? Programmet handlar om hur låtskrivarna och Idoljuryn i Sverige ska ta fram två unga musiker och göra dem till stjärnor. I ett skede av programmet så tog man hjälp av den Amerikanska "superproducenten" Desmond Child som också var med i ett program av Idol. Det är nog en människa som jag inte fattar nåt av. Totalt jävla blåst verkar han vara. Må hända att han har skrivit hits åt Bon Jovi och Aerosmith men när det gäller dagens musik så är han lite borta. Unge svenske killen Kim Fransson hade skrivit egna låtar men enligt Desmond så var texterna inte tillräckligt bra och hade hitpotential. Så han skrev om nästan hela låten medan Kim satt snällt och såg på hur hans egna låt blev till nåt helt annat. Vad är vitsen med att ge ut en egen skiva om man inte kan säga att man står för den undrar jag?

Dagens låt: Pink - Glitter In The Air

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-15 15:48:07

Lite grovt kanske att direkt anklaga någon för en fejk-skada, även om det känns sannolikt..

Postat av: Paul "Palle" "Scholsey" Scholes

Publicerad 2009-01-15 16:45:05

Matceherna Rooney och Evra missar:



17 Januari PL Bolton - ManU

20 Januari LC ManU - Derby

24 Januari FAC ManU - Tottenham

27 Januari PL WestBrom - ManU

02 Februari PL ManU - Everton



Med andra ord inget avgörande på något sätt. Skadorna kunde inte komma lämpligare, om dom sku komma. Beroende på hur bra dom "recover" så kan dom komma att spela redan mot Everton, eller så missar de även West-Ham borta i PL.



"Kan ha varit en dyrköpt seger bara då Wayne Rooney skadade sig och kommer vara borta tre veckor"



Se över svenskan där killen...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela