Petskis

Reklam

Publicerad 2009-06-09 22:52:46 i Allmänt,



Ta en titt på denna bild. Ser ni hur många Fructis shampoflaskor det finns på hyllan? Inte mindre än arton stycken faktiskt. Är alla dessa helt olika kan man ju undra? Och säljs det verkligen bra av alla? Jag tror att många av dessa har precis samma innehåll.



Kolla på detta också. Det har kommit ut en ny Fructis hårspray kollektion. På burken står det hur stark den är och skalan är 1 - 5 där en femma är starkast. Problemet är bara att det finns endast tre olika. Medium som är en trea, strong som är en fyra och extra strong som är en femma. Varför har dom då inte bara skalan 1 - 3?

Trots allt så gillar jag Fructis grejerna rätt mycket. De doftar så gott.

Kommentarer

Postat av: Nek

Publicerad 2009-06-10 10:19:24

Den 22.5 skrev du ett ganska nedstämmande inlägg om EIFs start på årets div2 kampanj, där du bl.a. konstaterar att lagets kurva inte pekar uppåt, och där du t.o.m. nosar på ordet "kris". Sedan dess har man spelat 3 matcher, vunnit samtliga 3 med en hyfsad målskillnad på 8-1, men det har du helt avstått från att kommentera. Är det inte dags för ett lite berömmmande inlägg nu eller åtminstone en liten notis i ett inlägg, eller är du en Sven L typ supporter som gottar sig när det går dåligt och håller låg profil när det går bra?? Va? va? viddu Peter! Å för det andra så har man inte mat med till jobbet när de e f-schnitzel å mostj på K! Du må varva dina oklarheter med en klarhet nu illa snabbt!

Postat av: O

Publicerad 2009-06-10 12:06:06

Kan ju hålla med mara där, men kanske läge för en ny sågning efter att europa-äventyret tog slut igår.. Fructis-inlägget kanske man kan låta vara okommenterat fast det är ett ack så kittlande ämne.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela