Petskis

Back to normal

Publicerad 2009-11-02 09:41:46 i Allmänt,

Om ingen annan (läs TimoTorres) säger det så får väl jag säga som det är. Liverpool är tillbaka där de var före Man Utd matchen. Det vill säga som förlorare och inte ens på allvar med i titelstriden. Så stora på sig som de var efter Man Utd segern så ville man bara skratta. Det räcker med att se på Rafa Benitez klasspelare Voronin, Degen och Kyrgiakos så förstår ni ju själva hur dåligt ställt det är med Liverpools så kallade försök att bli mästare. Att de ibland lyckas få till segrar i viktiga matcher har ingen betydelse då de torskar mot sämre lag. I slutändan står de sen där med 10 p mindre än de som vinner Premier League. På helgen kan faktist de blivande mästarna ta ett litet steg närmare titeln då Chelsea och Man Utd möts. Något av dessa lag kommer garanterat vinna Premier League. Tyvärr ser det ut att bli Chelseas år i år.

Kommentarer

Postat av: Hoppet ute för dig?

Publicerad 2009-11-02 11:25:14

Ibland har jag svårt att se Manchester United anhängaren i dig, bakom dina allt annat än röda glasögon. Besviken

Postat av: Timo

Publicerad 2009-11-03 08:23:33

Du är för snabb på att uppdatera. Skulle vi ha fått spela med samma lag mot Fulham, som mot er så är jag övertygad över att vi skulle ha vunnit. Men skador hör till fotbollen. Men säg inte att det är Rafas fel att han har Degen, Voronin och Kyrgiakos. Resurserna finns inte, tyvärr. När vi säljer Xabi far alla pengar till att täcka igen skulder istället för att värva nya spelare.



PS. Tror ManU eller Arsenal vinner ligan. Chelsea tappar fortfarande Drogba, Essien, Mikel och Kalou till Afrikanska mästerskapen i en månad. De kommer att tappa många poäng då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela