Petskis

On The Radio

Publicerad 2009-11-20 09:13:56 i Allmänt,

Ikväll är det Svenska Talande Klubben på Fontana i Vasa med artisterna Lorentz & M. Sakarias samt BassBros. Det finns inte en chans att jag skulle se en sån konsert! Jag har så mycket emot dessa två grupper att jag inte vill nämna dem mer nödvändigt. Men för er som vill veta vem de är så kommer här en kort presentation som jag klistrade in från Radio Extrems sida.


Lorentz & M. Sakarias
De här två bröderna från Södermalm kommer garanterat att stå för årets bästa fest i Vasa. Efter att ”hipp-pop”duon Lorentz & M.Sakarias släppte sitt debutalbum "Vi mot världen" i mars 2009 har de fått lysande recensioner och här och där beskrivs gruppen som framtiden för svensk musik. Nu snurrar hittarna ”Mayhem” och ”Baby!” på radion och hypnotiserar folk på dansgolven. Lorentz och M.Sakarias kan beskrivas som en mix av rap, pop och elektro i en neonfärgaddiscoatmosfär. Med sin kaxiga och sprattliga rap berättar de här bröderna lekfullt om livet i storstaden.


BassBros
För två år sedan började Ingåkillarna Alfred Gestranius och Markus Wikström experimentera med att göra musik med dator. På Svenska Talande Klubben i Vasa kommer de att få stiga på scen för första gången i sitt liv.

Några frågor som jag undrar över. Vad är uppe med att heta M. Sakarias egentligen? Varför har alla solglasögon på sig? Varför ser man så tydligt på BassBros killarna att de är två finntöntar? När BassBros hittade på ett namn, hade de då undgått att det redan finns en kille i Sverige som kallar sig Basshunter och spelar EXAKT likadan musik?

För mig som lyssnar på Radio Extrem så är det omöjligt att undgå dessa "musiker" som kanalen så gärna spelar och hyllar. När blev det så här illa? Vad hände med konceptet Klubb X3M som hade bra artister som t.ex. The Sounds och Crashdiet? När blev Radio Extrem så jäkla flummigt och dåligt? Då är det bra att det finns en radiokanal som leverar bra musik. Radio Laser är kanalen som spelar en skön blandning av gamla remixade technomusik från nittiotalet. Om man har Win Vista och Stream Portal som Gadget så kan man lyssna på kanalen. En perfekt fredagskanal!

Kommentarer

Postat av: Nöd, död, bröd, glöd, röd......Gul

Publicerad 2009-11-20 16:23:04

Känns inte som du har råd att säga NÅNTING om namn i musikbranschen, när du är fan till ett av de band som genom tiderna har de sämsta låt/album namn mankind har skådat....

Postat av: Lil Wayne

Publicerad 2009-11-25 08:26:23

Håller med ovanstående. Gillar man Kent skall man tiga när det gäller musik ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela