Petskis

Tack för allt (eller inget) Nani!

Publicerad 2009-11-12 08:51:55 i Allmänt,


Manchester United-spelaren Nani gick igår kväll till hård attack mot sin boss. På landslagsläger inför VM-kvalmatchen mot Bosnien-Herzegovina berättade Nani i portugisiska tidningar att han är frustrerad över att inte vara med i startelvan i de stora matcherna, oavsett hur bra han spelar. Att hans självförtroende fått en törn. Och menade att Sir Alex Ferguson brutit löften till honom.
– Han är en mycket komplicerad man. Mycket komplicerad och tuff. Om allt är bra är han lugn, men om han tror att något är fel är det kört för dig.

Alla som kan sin Manchester United historia vet ju hur bra det gick när spelare som Jaap Stam och David Beckham kritiserade Sir Alex. Det blev en enkelbiljett bort från klubben direkt. Nu råkar det sig så att jag verkligen inte tycker om Nani och vad han har gjort för Man Utd så för mig är detta lilla julafton. Skicka iväg den gnällande portugisen till spanien där redan en gråtande portugis spelar. Hejdå Nani!

Kommentarer

Postat av: Timo

Publicerad 2009-11-12 09:35:55

Den enda "roliga" i ManU får inte försvinna. Jag skrattar varje gång han är med. Det är liknande när Voronin spelar för Pool, ni skrattar medan jag gråter :)

Postat av: RtodaK

Publicerad 2009-11-13 08:17:03

Vi måste ändå tacka honom för vissa saker. Så här direkt kommer jag på några avgörande långskott som var mycket viktiga ifjol, ett snyggt mot Tottenhem bland annat. Annars kan man tycka att han är lätt instabil, han kan göra nånting riktit bra, men sen gå och likna Voronin i 3 matcher i rad.



- Kanske ett byte med Bayern?

- Eller byte med Bordeaux mot Yoann Gourcuff?

- Varför inte byte med valencia för Silva/Villa

- Eller med Ipswich för RK som assisterande!!

Postat av: Timo

Publicerad 2009-11-13 11:46:25

RtodaK//



Det där sista låter intressant. Tror faktiskt Nani skulle göra ett bättre jobb som manager i Ipswich än vad R.k gör ;)

Postat av: R2D2

Publicerad 2009-11-13 14:14:30

Lite så verkar de jo....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela