Petskis

Man City

Publicerad 2009-09-18 09:50:55 i Allmänt,

I helgen spelas Manchesterderby i England. Ett hårt satsande Manchester City ska besöka Manchester United och försöka visa vem som är bäst i stan. När jag säger försöka så menar jag att de inte kommer lyckas. De må ha köpt spelare för £200 miljoner men för att bli ett bra lag och vinna över United på deras hemmaplan så krävs det att laget spelat ihop sig en längre tid. I dagsläget finns det inget lag jag hatar mera än Manchester City. Det var precis samma ska med Chelsea när Abramovic köpte upp den klubben. Nu har jag lärt mig att acceptera Chelsea och deras spelare. Förutom Michael Ballack då förstås. Honom kommer jag aldrig acceptera.

 

I Manchester City finns det två spelare jag hatar mer än de andra. De heter Carlos Tevez och Emanuel Adebayor. Tevez av den orsaken att han gick från United till City och hela tiden pratade om hur mycket han gillade att spela för United men blev orättvist behandlad och därför var tvungen att gå till City. Tevez har i intervjuer nyligen sagt att han inte tror att Unitedfansen kommer bua åt honom. Vi får väl se hur det blir med det..

Adebayor hatar jag av den orsaken att han tror sig vara mycket bättre än han är. Förra säsongen gnällde Adebayor att han ville ha mera betalt i Arsenal och att det minsann fanns klubbar som Milan och Barcelona som gärna ville betala den lön han ansåg sig vara värd. Han skulle ha minst lika bra betalt som Thierry Henry hade i sin tid i Arsenal och det var ingen skillnad till vilken klubb han skulle gå till så länge de gick med på hans krav. Inte så konstigt att Arsenalfansen tröttnade på honom och Wenger lät Adebayor flytta till Manchester City som förstås gärna betalade hans lön. När Manchester City och Arsenal mötte varandra förra omgången så blev han förstås utbuad av Arsenalfansen och hårt uppvaktad av Arsenalspelarna. Vad gjorde Adebayor under matchen då? Jo han stämplade van Persie i ansiktet och gjorde en hundrametersrusch till Arsenalfansens läktare när han gjorde mål. Vilken jävla idiot gör så? Ännu värre blir det då han i en intervju säger att han inte kunde tolerera att fansen buade åt honom och därför fick hjärnsläpp. Vidare påstår han att Wenger tvingade ut honom från klubben under sommaren och att Arsenalspelarna vägrade skaka hans hand före matchen. Oj oj oj vad det är synd om den stackars mannen...

Det som däremot är lite synd är att Adebayor nu är avstängd mot United och Tevez kanske inte kan vara med på grund av skada. Att vinna över City är alltid kul men att vinna över City med dessa på planen skulle ha varit mycket bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela