Petskis

Tankar kring första omgången i fotbolls-VM

Publicerad 2010-06-16 23:42:40 i Allmänt,

- Vilket tråkigt mästerskap det har varit hittills. Defensivt spel av många lag och bara 25 mål på de första 16 matcherna och då är det bara Tyskland som bjudit upp till dans.

- På tal om Tyskland så ser mitt tips om att de ska vinna VM helt bra ut nu men det är fortfarande mycket kvar av turneringen. Är ändå sjukt imponerad av deras spel och framför allt Mezut Özil som var riktigt bra.

- Andra lag som imponerat utan att vinna stort är Argentina, Holland och Brasilien. Dessa kommer nog vara bland de åtta bästa åtminstone.

- England imponerade inte alls på mig i deras första match. Målvaktsfrågan är ett problem som Capello bör få ordning på. Anfallet är för beroende av Rooney som inte alls verkar hitta någon form. Försvaret kommer få problem när Ferdinand inte är med. Ingen är förvånad när Ledley King höll en halv match detta VM. Varför tog Capello med honom? Ska Jamie Carragher liksom vara det nästbästa alternativet bredvid Terry?

- Vad tusan ska hända med Spanien? Kommer de reagera på ett positivt sätt eller kommer de sacka ihop nu? Jag var inte alls imponerad av deras spel. Det gick alltför långsamt när de anföll.

- Dessa lag kan jag redan nu säga att inte kommer gå vidare från sina grupper:
Grekland, Nigeria, Algeriet, Serbien, Kamerun, Nord-Korea och Honduras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela