Petskis

Tråkiga Capello

Publicerad 2010-06-03 18:42:13 i Allmänt,

Nu är det bara åtta dagar kvar tills Fotbolls-VM drar igång. I förrgår kom alla länders 23-manna trupper ut och som väntat så blev det en rätt tråkig lista på spelare från England. Adam Johnson istället för Shaun Wright-Phillips, Scott Parker istället för Michael Carrick och Darren Bent istället för Emile Heskey så skulle det kunna bli lite roligare. Nu har England ingen mittfältare med fin vänsterfot som man skulle ha fått i Johnson men kanske man kan använda Wright-Phillips hastighet istället. Tror ändå att England åker ur i kvartsfinalen. Att man dessutom ger tröja nummer ett åt David James är helt galet men man får hoppas på att det är en taktisk grej av Capello att låta pressen vara på James men ändå spela med Green eller Hart som förstemålvakt.

Hade annars tänkt sätta ihop en liten inför VM-grej men Timo har på ett utmärkt sätt fixat det så varför ens försöka konkurrera.

Varför är för övrigt Liverpoolfansen missnöjda över att Rafa Benitez idag fick lämna Liverpool? Det är ju inte precis så att han har skapat magi med laget de senaste säsongerna...

Kommentarer

Postat av: Micke Dawson back from vacation.

Publicerad 2010-06-05 08:36:28

Vad skull Scott Parker ha tillfört, som inte är tråkigt, som inte Carrick gör? Inressant intressant.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela