Petskis

EIF snack

Publicerad 2010-03-27 20:28:21 i Allmänt,

     

Var och såg EIF träningsmatch för första gången i år. En match som spelades på konstgräsplanen i Karis där EIF mötte LPS. Matchen slutade 4 - 4 och här är mina tankar om dagens drabbning samt om läget i EIF just nu.

- Väldigt kul att se Timo, Mange och Johan tillbaka i grönvitt! De hör hemma här och har mognat och blivit riktigt bra division två spelare.

- EIF visade tidvis prov på ett fint passningspel. Framförallt var det mittfältskvartetten Chris, Garry, Timo och Mange som passade sönder LPS försvaret.

- Båda amerikanerna visade redan nu varför de är livsviktiga för EIF:s framgång denna säsong och om det finns flera lika bra spelare på andra sidan atlanten som är villiga att spela för EIF så vill jag se dem här också.

- EIF behöver snabbt en ny förstemålvakt. Unge Jonas Söderlund har ännu inte den längd och kvalitet som behövs för spel i division två.

- Kul att se kantbacken Toffe Malmberg i startelvan fortfarande. Han imponerar med ett ännu bättre spel än förra året. Mindre kul att se Jens på bänken. Han bör definitivt få spela istället för Petter på högerbacken.

- Victor Solomon har ännu målsinnet kvar. Tre nya mål idag.

- EIF ledde med 4 - 1 med 10 min kvar och i en seriematch får man inte tappa en sån ledning. De defensiva fasta situationerna bör bli bättre.

- Det kommer sannerligen att bli en intressant säsong i år. EIF har ett starkt lag om man bara hittar en förstemålvakt. Man har redan nu en otroligt stark mittfältskamp om spelplatserna och även backarna får jobba hårt för att hålla unga duktiga Dennis Lindroos bakom sig.

- I nuläget vill jag se en sån här startelva om säsongen skulle börja imorgon:

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-29 10:34:39

Eklund eller Sid?

Postat av: Petski

Publicerad 2010-03-29 11:01:39

Eklund

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela