Petskis

Fiskebloggen

Publicerad 2010-05-02 20:43:26 i Allmänt,

Efter att äntligen ha fått en båt i sjön så har jag nu varit totalt fyra gånger och fiskat denna vecka. På dom fyra gångerna har det bara blivit en gädda så det har väl varit lite halvdåligt resultat men med tanke på att en annan drog två femkilos gäddor så får man ändå vara ganska nöjd. Dessutom så har denna vecka mest varit ett test av de nya dragen..

Idag var min kära syster från grannlandet här och hälsade på och jag hade förstås bett henne köpa några fiskeprylar från Söder Sportfiske.



Strike Wire Extreme 0,28

Strike Wire Extreme är en fantastisk superlina från CWC. Överlägsen styrka, rund linprofil, slitstark coating och extrem följsamhet är viktiga egenskaper som du nästan aldrig hittar i samma lina. Strike Wire Extreme är tillverkad av mycket tätt flätade Micro-fibrer. Linan har en näst intill rund linprofil samt är superkompakt och vattenavstötande - som i sin tur ger perfekt linuppläggning och extremt långa kastlängder, med minimal risk för trassel. Fungerar perfekt till alla typer av fiske, t.ex. hårt krävande havsfiske, jerkfiske, mete och vertikalfiske.



BFT Titanium No-Kink Leader är ett nytt supertafsmaterial från BFT - knutbar enkeltrådig titantråd med inbyggd stretch. Extremt lätt att göra sina egna tafsar för olika typer av fiske. En tre-varvs betesknut är allt som behövs. Ger slitstarka tafsar med lång hållbarhet. Perfekt till vertikalfiske och jerkfiske.



Zam Z-tail, medium-21

Succe för nya tailbetet från Zalt AB. Riktigt många 10+ har redan landats via Zamtail och toppar på 13,4 och 14,4kg. Suspendingmodellen går att fiska otroligt långsamt på 0,5 meters djup. Sjunkvarianten 1 - 2 meter ner. Gör många och långa spinnstopp och se till att ta med käftöppnare och tång för gäddorna slukar den hårt.




XBuster
Färgkod: C383F- Pumpkin Perch
Vikt: 80g
Längd: 17cm
Djup: 0,5-1,5m

XBuster® är en ny medlem i Busterfamiljen. Ett grymt effektivt hybridbete som kombinerar fördelarna hos ett swimbait och ett jerkbete. Den ledade kroppen ger ett mycket lockande rörelsemönster - både när du vevar in den och vid jerkfiske. Rak inspinning ger ett brett s-mönster och vid spinnstopp svänger XBuster ut till höger eller vänster. Superhett! Jerka XBuster med små spörörelser och du får en relativt snäv och grymt effektiv sida-till-sida- rörelse. XBuster är ett extremt mångsidigt predatorbete - både för köldstela vintergäddor och aggressivt sommarfiske!




Big Bandit Suspending
Färgkod: C262 Dräparn
Vikt: 90g
Längd: 19,5cm
Djup: 0,3-1,5m

Big Bandit Suspending är ett nytt superbete för de svåra gäddorna! Helt viktlös i vattnet. Perfekt när du vill göra spinnstopp eller fiska långsamt på grunt vatten. Redan en Blekingeklassiker! 0,3-1,5 meters djup.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela