Petskis

Bra där YLE

Publicerad 2010-11-23 17:09:55 i Allmänt,

Meddelande till YLE!

Ikväll visas Champions League matchen mellan Braga och Arsenal på YLE:s kanaler. Istället för att visa den mycket mer intressanta matchen mellan Ajax och Real Madrid så får vi alltså se en något mer tråkig och mindre namnstark fotbollsmatch. Nog för att Real Madrid redan säkrat sitt avancemang från gruppen men jag tycker det skulle vara betydligt intressantare att se hur Ajax spelar mot de spanska giganterna. Också matchen Auxerre mot Milan skulle vara betydligt bättre val men tyvärr så sitter det säkert nån gammal tråkig gubbe på YLE och bestämmer dessa saker.

Det som däremot är helt säkert är att jag börjar tröttna på att betala TV-licensen som nu vid årsskiftet ska stiga från 231,05 € till 244,90 € per år. Det lustiga är att det står på www.tv-maksu.fi enligt följande:

"Televisionsavgiften, som tas ut av tv-användarna, garanterar ett mångsidigt och kvalitetsmässigt bra programutbud på Rundradions kanaler."

Jahaa, nä men då så, då är det ju helt klart värt att betala skiten... Det finns en oerhört stor risk att jag fyller i följande blankett inom den närmsta tiden.

https://www.tv-maksu.fi/sv/index/lomakkeet/peruutusilmoitusyksityisille.html

Kommentarer

Postat av: Timo

Publicerad 2010-11-23 18:02:35

YLE måste väl ta i beaktande vilka matcher de visat tidigare. Man har redan visat Milan två gånger och Real en gång. Skulle man ha visat någon av dem igen så skulle man redan ha visat tre matcher från denna grupp. När dessutom avancemang står i spel för både Braga & Arsenal så förstår åtminstone jag varför den visas. Skulle också hellre sett Ajax-Real men den kan man ju streama isf. ;)



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela