Petskis

Dagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-04-21 00:44:20 i Allmänt,

Seriepremiären avklarad och det blev en klar 8 - 2 vinst för Ekenäslaget. Hade inte trott att skillnaden mellan tvåan och trean var så här stor och det är ju alldeles solklart att EIF spelar i fel division detta år. Mycket bra start på säsongen har man i alla fall fått.


* * *   Johan Estlander

Johan har nu fått en fin start på säsongen och idag var han, precis som förra matchen, bättre än sin anfallspartner Steven Perry. Han gjorde mål, passade rätt, dribblade i rätt tid och jobbade föredömligt för laget. Mycket bra jobbat, fortsätt så här!


* *   Calle Forsström

Ännu en fin insats av mittfältsgeneralen som gör mål, ger målgivande passingar (tappade räkningen idag), och jobbar även bra bakåt. Förnedrade målvakten i samband med målet idag och vi ska även komma ihåg att han inte kunnat träna ordentligt i början av säsongen. Om han bara byter tröjnummer snart så kan detta bli hur bra som helst.


*   Tony Antus

När Stefano ska ta ut sin backlinje inför varje match så tror jag det är Tony han tänker på först. När det blev lite väl mycket anfallsglatt i dagens match och kontringsmöjligheter gavs åt bortalaget så stod EIF:s stabile mittback på rätt plats och bröt andra lagets anfall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela