Petskis

Dagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-04-10 22:02:45 i Allmänt,

Idag var det betydligt svårare att hitta vilka tre spelare som ska få mina stjärnor. Alla var ganska jämna när EIF gick på en 0 - 2 förlust mot ligalaget KuPs och ingen stack riktigt ut från mängden.


* * *   Calle Forsström

Förra året i division I, detta år i division III. EIF ska vara väldigt glada över att ha fått tillbaka Calle för i såna här matcher mot lite bättre lag blir det väldigt tydligt att Calle har de kvalitéer som krävs för spel i en högre division än trean. Bra både defensivt och offensivt på mittfältet idag.


* *   Jens Mattfolk

Om jag vore den som lagar attributen till spelet Football Manager så skulle Jens ha minst 18 av 20 på "Important matches". Gräset må kanske inte vara grönt på Jens bakgård riktigt än men hjärtat är så grönt det bara går. Okej, det blev lite flummigt det där men ni fattar vad jag menar. Jens är som bäst när det blir hårdare lag emot sig. Så även idag.


*   Timo Brotkin

Jobbade hårt i nittio minuter, både på kanten och i mitten idag. Att man tappat Chris Corcoran inför detta år känns nästan acceptabelt med tanke på att EIF:s Steven Gerrard lätt kommer kunna styra och ställa lite som han vill på mittfältet i sommar.

Kommentarer

Postat av: BF

Publicerad 2011-04-12 14:14:08

Njaa.. har lite annan åsikt här kanske, men trevliga motiveraingar har du ju hittat i varje fall!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela