Petskis

Dagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-08-17 23:03:14 i Allmänt,

EIF 4 - 3 Honka/3. Dagens match på Centrumplan var en ganska kul match att titta på. Båda lagen försökte bjuda upp till fint spel och det var hemmalaget som gjorde det bäst. Första halvlek var riktigt bra av EIF medan andra var betydligt sämre. Man kunde ända klara av att ta tre poäng och jag citerar speaker P. Danielsson som efter slutsignalen sade: "En vinst är också en knapp vinst"

* * *   Zacharias Ekström

Börjar bli tjatigt detta med Zackes medverkan här men vad kan man göra när grabben presterar i varje match. Idag som mittback gav han inte en meter åt andra lagets anfallare. Pang på och säkert passningsspel samt även en assist till ett mål. Mycket imponerande!

* *   Ville Sevon

Idag var Ville tillbaka i den form vi vill se honom. Trivdes bra mot ett yngre lag och rann igenom deras försvar gång på gång. Var värd ett mål i första halvlek men betalningen kom i andra efter en fin soloräd och ett säkert avslut. Fortsätt tack!

*   Calle Forsström

Två nya mål idag var det ena var på en frispark i Beckham klass. Det gillas starkt av skribenten! Skulle ha hamnat högre upp på poänglistan om det inte vore för två missade straffar. Som tur var så räckte det till seger denna gång ändå. Straffträning på helgen på Österbyplan?