Petskis

Gårdagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-08-04 23:10:58 i Allmänt,

EIF 1 - 2 FC HIK. Som en trogen EIF supporter så var gårdagens match en fruktansvärd upplevelse. Att förlora en match är en sak men att förlora på hemmaplan mot grannstadens lag är bara jobbigt. Hicken var det bättre laget och förtjänade vinsten men jag skulle gärna ha tagit en seger trots dåligt spel. Fast hemmalaget fick hjälp av domaren så kunde man inte skapa något större hot framåt och försvarsspelet ska vi inte ens prata om här. Nu gäller det att fokusera stenhårt i de återstående matcherna och sen förhoppningsvis vara bäst när det gäller i kvalmatcherna. För dit ska de grönvita. Då vill jag se att varenda kille gör sin bästa match för säsongen. Bara det kan gottgöra gårdagens bedrövelse.

* * *   Calle Forsström

Enorm press på sig när han klev fram till elva meters punkten. Satte straffen säkert och visade till inga derbynerver till skillnad från de flesta andra. Bra krut i dojjan igår och om ribban hade varit 20 cm högre så hade Calle satt ett mål i första halvlek också och då kunde det ha slutat helt annorlunda.

* *   Zacharias Ekström

Överlägset bäst i backlinjen och bäst på plan under första halvlek. Kroknade något under andra delen igår men det råder absolut ingen tvekan om vem som är hetast i EIF för tillfället. Kanske borde få en mer offensivare roll men är för tillfället klar etta bland kantbackarna.

*   Steven Perry

Löpte och sprang under hela matchen men fick inte de passningar han hade behövt. Skapade dock på egen hand farligheter och ordnade straffen åt sitt lag. Viker inte ner sig när det smäller på ordentligt utan går in i situationerna med vilja och beslutsamhet.