Petskis

Inför Let's Dance 2011

Publicerad 2011-01-07 19:59:58 i Allmänt,

Ikväll drar årets upplaga av Let's Dance igång och för alla som inte orkar se eller vil veta hur det kan tänkas gå så ska jag i detta lilla inlägg berätta det för er.

De tolv dansparen är (kändisens namn med fetstil):



Alexander Rybak och Malin Johansson

Den norske flickfavoriten är något av en förhandsfavorit inför tävlingen och är den som sägs ha bäst förutsättningar när det drar igång. Samma sak sades det om Danny Saucedo för några år sen och det gick inget vidare för honom. Jag har en känsla av att det kan gå lika för Alexander. Varför har man med en norrman med i programmet förresten...?

Tippad slutplacering: 4



Alexandra Pascalidou och Ludwig Jerkander

Journalisten och TV-personligheten Alexandra Pascalidou är den dansaren som kan gå långt ifall hon får till danserna perfekt och även uppskattas av hemmapubliken. Fast det kan man väl säga om de flesta deltagare. Jag tror det blir nånstans mittemellan i detta fall.

Tippad slutplacering: 6



Anders Bagge och Cecilia Ehrling

Min favorit och den jag tror kommer ta hem hela tävlingen. Idoljury medlemen är så pass populär bland folket att bara han får till dansstegen så kommer det att räcka hela vägen till final. Tyvärr så dansar han med den otroligt kamera-kåta Cecilia som vid varje tillfälle kastar en blick på närmsta TV-kamera. Kolla bara så får ni se. Okej, hon har ju faktiskt vunnit tävlingen två gånger så hon kan väl lära folk dansa också.

Tippad slutplacering: 1



Andreas Weise och Sigrid Bernson

Idoldeltagaren Weise har en framtid inom TV-branchen, så mycket är klart. Nu får vi se hur han tacklar denna uppgift. Är han den folklige person som bland annat är favorit att bli nästa programledare för Idol?

Tippad slutplacering: 3



Björn Ranelid och Maria Lindberg

Författaren Björn Ranelid kan verkligen uttrycka sig genom ord men hur bra är han på dans? Han har själv sagt att han träffat alla sina fruar på dansgolvet så det lovar ju bra. Om svenska folket gillar honom lika mycket som jag gör så kan det gå bra.

Tippad slutplacering: 5



Denise Rudberg och Tobias Wallin

Ännu en författare som är relativt okänd för den vanlige TV-svennen som nog måste bli mäkta populär och hitta på nåt oväntat för att gå långt. Har en bra partner i Tobias Wallin så det finns ändå chanser. Dagsformen avgör.

Tippad slutplacering: 8



Figge Norling och Oksana Spichak

En skådespelare som har fått nåogon roll i Beck och Wallander filmerna har inte så stora chanser i denna tävling som kräver mer än ett konstigt förnamn. Sen ska dessa skådespelare alltid fjanta sig framför kameran så fort tillfälle ges.

Tippad slutplacering: 10



Frank Andersson och Charlotte Sinclair

Brottarlegendaren Frank Andersson borde inte ha nåt problem att träna hårt. Problemet blir snarare att vinna tittarnas röster och sympati. Det gick ju bra för brottaren Martin Lidberg för några år sen och för storvuxne Magnus Samuelsson så storvuxna karlar kan nog dansa de också.

Tippad slutplacering: 2



Hannah Graaf och Calle Sterner

Före detta glamourmodellen Hannah Graaf ska försöka dansa hem i männens hjärtan på samma sätt hon vann männens blickar under modellkarriären. Problemet är bara att det inte räcker att le och se bra ut. Man måste kunna dansa också. Kan briljera i något valsaktigt men får sen svårt i de snabba danserna.

Tippad slutpplacering: 11



Helena Lundbäck och Jonathan Näslund

Det är alltid svårt att tippa hur pass bra dessa idrottare är på att dansa. Ännu svårare blir det då människan ifråga är ryttare. Jag tror det blir en flopp. Hur är det man säger. Hon kanske inte har alla hästar hemma...

Tippad slutplacering: 12



Jessica Andersson och Kristjan Lootus

Sångerskan Jessica Andersson kan sjunga men inte dansa. Eller? Samma här som med Hannah Graaf tror jag. Ja förutom att Hannah Graaf inte kan sjunga så bra mera då.

Tippad slutplacering: 7



Tina Thörner och Tobias Karlsson

Tina Thörner har haft turen att få den bästa manliga proffsdansaren som partner. Det kan hon behöva. Jobbig människa är vad jag tycker att hon är och det tror jag att många andra tycker också.

Tippad slutplacering: 9

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-02-09 00:03:28

hur går det med tippade slutplceringarna???

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela