Petskis

Dagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-07-15 23:47:47 i Allmänt,

Vem ska få poäng i en match som slutar 16-2? Hur hittar man tre spelare som har gjort det där lilla extra när hela laget klarar av att vinna med fjorton måls marginal utan att gå på för allvar? Därför ser mina poäng ut så här idag...

* * *   Calle Forsström

Mål ett efter 2 minuters spel. Hat trick efter 10 minuter. Fyra mål i matchen och ett antal assist poäng. Höll hög nivå under hela matchen och fick även vara lagkapten i slutet av matchen. Helt enkelt bäst idag. Fråga: Har jag accepterat nummer 37 på ryggen? Svar: Inte riktigt ännu.

* *   Zacharias Ekström

Ville väldigt mycket i matchen och fick i slutet göra ett efterlängtat och välförtjänt mål. Trots vissa positionssvårigheter idag så är Zacke en väldigt lovande ung spelare som har åren framför sig. Viljan och modet räcker långt och han här finns även en vänsterfotad spelare som kan användas både på mitten och i backlinjen.

*   Simon Sid

Spelade endast en bit av andra halvlek men gjorde ett par fina mål och visade återigen hur kvick i fötterna han är. Denna grabb ska användas när det börjar dra ihop sig till kvalmatcher för då blir det garanterat jobbigt för andra lagets försvarare.