Petskis

Gårdagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-07-28 22:14:03 i Allmänt,

EIF 4 - 1 PuiU. Ingen målrik match som de senaste hemmamatcherna men ändå en rätt så trevlig drabbning när det andra laget också ville spela fotboll. Nästa vecka smäller det då Hicken kommer till stan och allt jag kräver är en mycket bättre match än i våras i Hangö.


* * *   Johan Estlander

Två mål igår men det var inte bara målen som gjorde så att dessa tre poäng hamnade här. Det var löpningarna, grovjobbet hemåt, finesserna och glädjen i spelet. Se upp Hicken för unge herr Estlander är i form!


* *   Oscar Forsström

Sjabbel i försvaret förstörde chanserna till att hålla nollan för EIF keepern. Oscar spelade som vanligt en stabil match och dirigerade sina mannar så gott det gick. Gjorde dessutom ett par kvalificerade räddningar.


*   Dennis Lindroos

Har varit något osäker i vissa lägen i andra matcher men igår gjorde han en bättre insats än sin mittbackskollega. Väl tajmade glidtacklingar och säkra brytningar när bortalaget pressade på. Man får tänka på att Dennis är ung och har många år av fotboll kvar och om utveckligskurvan fortsätter i samma takt så ska man vara glad om grabben stannar i grönvitt under resten av sin karriär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela