Petskis

Dagens EIF stjärnor

Publicerad 2011-05-11 22:27:41 i Allmänt,

EIF tog sin tredje seger i serien när man vann mot Spartak med siffrorna 5 - 1. Trots den klara segermarginalen så var spelet inte helt lysande men det viktiga är ju som alltid att det rasslar in tre poäng.

* * *   Jens Mattfolk

Jens var idag bästa man bakåt och tog också för sig framåt när tillfälle gavs. Passade till ett mål och hade ett vackert skott som målvakten räddade. Spelade idag som högerback och det gick precis lika bra som vänsterbackspositionen som han haft i tidigare matcher.

* *   Johan Estlander

Tre mål idag varav två på straffspark. Fick inte så mycket hjälp av sin anfallspartner men skötte sig okej ändå. Påväg mot skytteligaseger kanske?

*   Robin Sid

Unge Robin Sid tar för sig mer och mer i varje match. Denna gång spelade han från start och visade hunger och kvickhet under hela första halvlek. Blev sen mindre synlig under andra och byttes ut i mitten av halvleken. Young player of the year i EIF?