Petskis

Dagens EIF-stjärnor

Publicerad 2011-05-25 21:52:09 i Allmänt,

Dagens match på Centrumplan slutade med en enkel 4 - 0 seger mot KylF/FCK. Det borde nog ha varit en större seger men återigen så är ju tre poäng viktigast.


* * *   Jonas Sjöblom

För första gången i år såg vi Jonas från start i en seriematch. Det var dessutom en bra match från hans sida med ett modigt och beslutsamt försvarsspel samt ett piggt anfallsspel. Vi på ladugårdsgatan hoppas verkligen att tränaren väljer Jonas som kantback i fler matcher för det är nog honom man ska satsa på i framtida säsonger och lagbyggen.


* *   Johan Estlander

Visserligen gjorde anfallaren bara ett mål idag när han kanske borde gjort fler men han arbetade med rejäl bredd för sina lagkamrater och fixade även straffen som Calle sköt i mål. Dessutom var hans lobbmål så fint att bara det ger en plats på listan.


*   Calle Forsström

Ännu ett straffmål och ännu en komfortabel insats på mitten av banan. Delade ut passningar åt alla håll och kanter idag och gjorde det bra. Verkade rapp i benen och hade ett fint löpsteg idag också tyckte jag. Fyllde dessutom 27 år igår. Grattis!

Kommentarer

Postat av: Nek

Publicerad 2011-05-28 07:44:04

Rappheten i benen och det fina löpsteget torde ha varit tack vare fettet på vaderna som minimerade luftfriktionen och i övrigt underlättade rörelserna i de nedre extremiteterna. Borde kanske ta patent på den metoden...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela