Petskis

Parga - dag 1

Publicerad 2012-08-19 16:13:30 i Allmänt,

Så har vi då kommit fram och spenderat första dagen på stranden. Här i Parga finns tre stränder och idag har vi varit på Valtos som är den största och den strand vi bodde vid för tre år sen. Nu bor vi ganska centralt ovanför staden och har en kort men väldigt brant backe upp till hotellet. Vädret är som vanligt fint med runt 33 grader. Glömde kolla vattentemperaturen idag men ska försöka ta reda på det tills imorgon.

En liten historia från igår när vi skulle flyga ner och planet startade senare än planerat. Orsaken var enligt piloten att man måste vänta för det fanns inga lediga platser för planet att parkera när vi skulle komma fram. Så vi stod stilla i en kvart och åkte sen iväg. Väl framme, tror ni vi fick åka direkt och parkera planet? Icke sade grekerna, en kvart fick vi vänta då också.

Nu ska jag smeta in mig med lite after sun, man har ju fått en klassisk rödbränna så här på första dagen. Inget Kreta utan bara lite fläckar här och där. Sen blir det nog att gå på stan och ta sig en god middag. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela