Petskis

Ishockeysnack

Publicerad 2013-05-16 20:05:00 i Allmänt,

Som alla borde inse vid det här laget så är ishockey-VM rätt så uttjatat tack vare att det ordnas varje år. Men det ska vi inte prata om här och nu utan det vi ska ta upp är vad du inte ska ha på dig om du tänker gå på en match. Top-3 listan över de sämsta valen av ishockeytröja, varsågoda:
 
 
3. Reklamtröjan
 
Detta är tröjan som man har fått gratis i samband med något annat köp. Exempelvis bilköp, TV, Cykel eller något annat för att locka köpare. Sen sitter man där med sin Skodatröja och känner sig rätt fånig bland alla coola tröjor.
 
 
2. Klubblagströjan
 
Känslan när du inser att du inte har nån annan än din gamla HPK-tröja från 1992 i garderoben och du ska på VM-match. Vad gör du? Tar du din gamla eller går du i dina vanliga kläder? Fråga den vanliga finnemannen så vet du.
 
 
1. Domartröjan
 
Det mest töntiga man kan sätta på sig när man ska på match. Den är varken rolig eller inne och kommer troligtvis aldrig bli det heller.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Nostalgi'sson

Publicerad 2013-05-18 10:35:35

Känner spontant att jag definitivt sku ta på mig HPK tröjan från 1992. Marko Palo på ryggen och 10 öl i magen så är man nog så redo för Hocky VM man kan bli. Men dom andra stämmer.

Mvh Carl

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela